Bs în inginerie software

Generalități

Programul de descriere

Bachelor of Science în Inginerie Software-ul este conceput pentru a pregăti studenții pentru o poziție de inginerie software la nivel de intrare în industrie, care sprijină proiectarea și punerea în aplicare a sistemelor software, cu accent pe timp real, încorporate, precum și siguranța aplicațiilor critice. Astfel de sisteme sunt critice în aviație, spațiu, medicină, precum și alte discipline care se bazează pe de înaltă calitate, software-ul de încredere. Obiectivele programului Software Engineering sunt că absolvenții noștri:

  • Să demonstreze realizările în profesia lor ales
  • Să contribuie la dezvoltarea profesiei
  • Se angajeze în creștere profesională
  • Să contribuie la bunăstarea societății prin intermediul serviciului

Curriculum-ul este conceput pentru a facilita realizarea acestor obiective de către absolvenți de program. Acesta oferă o educație largă, inclusiv cunoștințe fundamentale despre software și hardware. De asemenea, ea permite absolvenților să lucreze într-un mediu de echipă și să recunoască valoarea efortului de colaborare. Programul pune bazele pentru învățarea pe tot parcursul vieții, creșterea profesională, precum și un comportament etic și responsabil în societate.

Cyber-Security Focus

Gradul oferă un accent opțional pe securitatea cibernetică. Studenții care aleg această concentrare vor fi pregătite pentru a sprijini guvern și necesitatea industriei pentru persoanele de specialitate în dezvoltarea de software precum și în securitatea cibernetică.

Pentru accentul de securitate cibernetică, cele două electives tehnice sunt înlocuite cu CS 304 Introducere în Computer criminalistica (3) și CS 432 Informații și Securitate Calculatoare (3), iar cele două electives deschise sunt înlocuite cu CI 450 Computer criminalistica (3) și CS 303 Network Security (3.

Cerințe de ieri

Bachelor of Science gradul poate fi câștigat în opt semestre presupunând că de fond adecvat și înscriere full-time. Este necesară finalizarea cu succes a unui minim de 128 de ore de credit. Elevii care intră acest program ar fi demonstrat o competență în matematică și științe (de preferință fizică). Acestea ar trebui să fie pregătite pentru a intra Calculul I, după ce a demonstrat competență în algebra și trigonometria. Elevii se pot pregăti pentru acest program prin luarea MA 140, Colegiul Algebra, și MA 142, trigonometrie, înainte de a lua MA 241. Pentru studenții care nu au luat fizica în liceu, se recomandă ca PS 113, Fizica tehnică I, trebuie luate înainte de PS 150. Programul de Inginerie Software-ul este conceput pentru a pregăti studenții să lucreze ca parte a unei echipe privind dezvoltarea sistemelor software. concepte de inginerie software, metode și tehnici sunt integrate prin intermediul curriculum-ului. Curriculum-ul include cursuri în învățământul general, matematică și știință, și de calcul. Aceasta din urmă este împărțit în fundamente de calcul, concepte avansate, de calcul și de inginerie software aplicat. In plus, un student poate dobândi un minor sau o concentrare într-o zonă domeniu de interes.

Elevii trebuie să fie conștienți de faptul că mai multe cursuri în fiecare an universitar pot avea condiții prealabile și / sau corequisites. Verificați secțiunea Descriere curs acestui catalog înainte de înregistrarea pentru clase pentru a asigura secvențierea necesare. Gradul BS cere ca elevii să aibă o medie minimă cumulată punct de gradul de 2,00 în toate CEC, cursuri de EE, ES, CS, și EGR care îndeplinesc orice cerință grad.

Ultima actualizare Ian 2017

Despre facultate

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Citește mai puţin