Bs în matematică

Generalități

Programul de descriere

O fundație solidă în matematică oferă eficiente capacitățile de gândire și de comunicare necesare pentru a reuși în orice efort tehnic. Fie că este vorba științele fizice sau sociale, educație, drept, de afaceri, medicina sau guvern, un grad de matematica vă va duce oriunde.

La Siena, majors matematică au experiențe de învățare care se extind cu mult dincolo de clasă. Studenții noștri participa și prezent la conferințe naționale de matematică. Ei sunt acceptate la programe și stagii sponsorizat de National Science Foundation, Asociația matematică Americană și Universitatea Washington, George. Ei realizează cercetări cu profesori. Și ei se înscrie în programe de matematica-lung semestru de la Penn State și Smith College, precum și la Moscova și Budapesta.

Math Educație la Siena

program de educație matematica Siena este un lider regional în domeniul educației matematică. Aproape 100 la suta dintre absolventii nostri matematica sunt angajați ca profesori de matematica. În programul nostru de educație matematică, va majora în matematică și de a câștiga New York de stat de certificare Predarea secundar în matematică. Programul nostru este acreditat de Consiliul Național pentru Acreditare a cadrelor didactice-standardul de aur pentru pregătirea cadrelor didactice.

Repere Programul

 • Facultatea de predare sunt dedicate si consilierea studentilor si le recomanda cu atenție studenților atât experiența lor academică și cariere viitoare.
 • Elevii dezvolta gândirea creativă, critică și abilitățile tehnice de comunicare într-un mediu activ, clasă de susținere. În clasă, elevii lupta cu noi concepte, să își prezinte ideile cu colegii lor și să lucreze împreună pentru a aborda probleme complexe.
 • Facultatea de a publica articole în reviste de cercetare bine respectate și sunt invitați vorbitori la conferințe naționale și internaționale. Rămânând activă în cercetarea de ultimă oră, ei sunt capabili să dezvolte cursuri care construi puterea în zonele active actuale ale matematicii.
 • Prin experiențe de cercetare de vară, elevii dobândesc matematică maturitate și abilități de rezolvare a problemelor evaluate la locul de muncă și de programe postuniversitare. Ele vorbesc despre activitatea lor în cadrul conferințelor regionale și naționale și să publice în reviste de cercetare.
 • Patru cursuri au o componentă de laborator în care elevii explora matematica într-un mediu de activitate bogată, de colaborare.
 • cursuri de nivel de matematică superioare au de obicei un capac de înscriere de 16 elevi, astfel încât facultate pot ambarcațiunile de cursuri care se potrivesc nevoilor fiecărui elev.

Cerințe pentru Major (cr 37).

 • MATH110 - Calculul I 4 cr.
 • MATH120 - Calculul II 4 cr.
 • MATH191 - Problemă matematică Rezolvarea 1 cr.
 • MATH210 - Calculul III 4 cr.
 • MATH230 - Algebra liniara 3 cr.
 • MATH301 - Învățătura de Matematică 3 cr.
 • MATH310 - Intro la Modern Algebra 3 cr.
 • MATH320 - Analiză matematică 3 cr.

ȘI

Elevii trebuie să completeze douăsprezece credite de electives matematică, cu cel puțin trei clase între MATH325 și MATH499 (12 cr.)

Cursuri auxiliare (23 cr.)

 • CSIS110 - Introducere în Computer Science 3 cr.
 • CSIS120 - Introducere în programare 4 cr.
 • PHYS130 - General Fizica I 4 cr.
 • PHYS140 - Fizică generală II 4 cr.

ȘI

Elevii trebuie să completeze cu succes cerințele pentru un minor sau major în biologie, chimie, fizică sau informatică.

SAU

Elevii trebuie să completeze cu succes 9 credite suplimentare în domeniul științei biologie, chimie, fizica, sau computer care contează pentru gradul în care majore. Dintre aceste 9 credite, studenții trebuie să completeze cu succes 6 credite de la una dintre următoarele secvențe:

PHYS 250, 310, 320, 410 sau 440

SAU

CHEM 310 și 320

SAU

310 și 385 CSIS

Math Programul Educație Repere

 • Chiar și într-o piață de educație dificilă, aproape 100% dintre absolvenți sunt angajați ca profesori de matematica.
 • De-a lungul ultimilor 30 de ani, aproximativ 200 de specializări noastre de matematică au devenit educatori matematică secundare. În timp ce 50% dintre noii profesori au lăsat profesia de cadru didactic în primii cinci ani, peste 90% dintre absolvenții de matematică din Siena sunt încă de predare.
 • Atunci când unul dintre elevii noștri au ajuns la o școală de a lucra cu profesorul ei cooperant i sa spus: "Tu ești de la Siena deci trebuie să fie bun." Studenții noștri de matematică elev a preda în aproape fiecare sistem școlar în termen de 25 de mile de campus.
 • Asociația Profesorilor de Matematică din New York premii de stat patru burse pe an la cele mai promițătoare noii profesori de matematică de la 75 de colegii din New York și universități. elevii din Siena au fost acordate 5 din ultimele 70 de burse.
 • Programul de educație al colegiului este acreditat de Consiliul Național pentru Acreditare a cadrelor didactice, standardul de aur profesia de cadru didactic în stabilirea de pregătire a cadrelor didactice de înaltă calitate.

Ce spun studenții noștri

"Cercetarea matematica a fost o experiență de deschidere a ochilor tuturor oportunităților o carieră în matematică are de oferit. Șase săptămâni de cercetare mi-a dat mai multe abilități de rezolvare a problemelor decât stând într-o sală de clasă, timp de patru ani ar fi, și se aplică tuturor tipurilor de situații, aceste competențe. Din cauza cercetării am făcut-o, eu sunt acum hotărât să meargă pe și de a primi doctoratul în matematică. "- Francesca Romano '14", în timp ce la intervievat Movile de laborator atomice electrice, intervievatorul meu a fost foarte interesat de proiectul meu de cercetare independent. fundal matematica mea ma învățat să fie disciplinat în etica mea de muncă și de a evalua rapid în cazul în care o abordare pentru rezolvarea unei probleme va funcționa. Aceste abilități sunt de neprețuit în linia mea de lucru și într-adevăr mi-a dat un avantaj față de ceilalți candidați. "- Mat Farrelly '08" Această experiență a fost o privire de neînlocuit în ceea ce atrage după sine absolvent de cercetare. analizând în totalitate o problemă deschisă pentru a găsi noi abordări a fost un concept complet nou pentru mine. Acum, că eu sunt aplicabile școli absolvent, este foarte util să aibă deja lucrat cu facultatea pe cercetare, în scris și a publicat o lucrare, și a prezentat rezultatele mele. De asemenea, am călătorit la Shanghai, China cu Dr. Bannon pentru a participa la o conferință matematică! "- Maureen Jeffery '13" Nu numai că au clarificat experiența mea de cercetare de vară și de a îmbunătăți înțelegerea mea a teoriei numerelor și în alte domenii de matematică, permițându-mi să se gândească critic la problemele pe care am crezut că sunt în afara interesant al setarea clasă, dar, de asemenea, mi-a dat abilități valoroase pentru orice cale de carieră. Aceste abilități includ abilitatea de a citi și de a înțelege lucrări complexe și abilitatea de a comunica în mod clar idei și rezultate atât cuvântul scris și prezentare orală. "-Lindsay Kulzer '12

Școli Angajatori / Absolvent al absolvenților noștri

 • CommerceHub
 • Knolls Atomic putere Labs
 • SUNY Colegiul de nanometrică Stiinta si Ingineria Materialelor
 • Universitatea Syracuse
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Siena College is more than a liberal arts college, it is a learning community that prepares students for a successful life filled with compassion and drive, service and responsibility. Here, we believ ... Citeste mai mult

Siena College is more than a liberal arts college, it is a learning community that prepares students for a successful life filled with compassion and drive, service and responsibility. Here, we believe that making a good living and living a good life go hand in hand. And we prove, over and over again, that an education like the one you receive at Siena comes along once in a lifetime. Welcome! Citește mai puţin