Bs în psihologie

Generalități

Programul de descriere

Mulți dintre noi vor să știe de ce oamenii se comportă așa cum o fac. Și unii dintre noi vor să știe cu adevărat de ce și apoi să facă ceva de ajutor. Dacă sunteți unul dintre acei oameni, atunci un psiholog major ar putea fi ceea ce căutați.

Psihologia este studiul minții și al comportamentului. Disciplina cuprinde toate aspectele experienței umane - de la funcțiile creierului la acțiunile națiunilor, de la dezvoltarea copilului până la îngrijirea celor în vârstă. În orice situație concepută de la centrele de cercetare științifică la serviciile de îngrijire a sănătății mintale, "înțelegerea comportamentului" este punctul central al psihologiei. Psihologia de la Pitt-Bradford ia cursuri cum ar fi: Introducere în psihologie, Teorii de personalitate, Dezvoltare copil, Statistică, Psihologie socială, Psihologie experimentală, Psihologie anormală și Psihologie consiliere.

Ca majoritar în psihologie, veți învăța multe despre modul în care oamenii se comportă așa cum fac. Veți ajunge să vă concentrați asupra unei zone care vă interesează și să vă proiectați și să efectuați propriile cercetări. Când sunteți gata, puteți merge în comunitate pentru un stagiu la o instituție de sănătate mintală într-un spital local sau la o agenție de servicii sociale sau o instituție de corecție. Puteți participa chiar și la un stagiu de consiliere.

Odată ce ați câștigat diploma, veți fi pregătit să lucrați la un serviciu social sau la o agenție de sănătate mintală. Sau puteți lucra într-o școală sau într-o companie. Chiar ai putea să accepți un loc de muncă la o agenție guvernamentală. Sau, ați putea decide să mergeți la școala postuniversitară pentru a studia mai mult.

Cerințe de curs în Major

  • INTRODUCERE PENTRU PSIHOLOGIE
  • STATISTICA: PSIHOLOGIE
  • DEZVOLTAREA COPILULUI sau DEZVOLTAREA LIFESPANULUI
  • PSIHOLOGIE SOCIALĂ sau TEORII DE PERSONALITATE
  • PSIHOLOGIE ABNORMALĂ
  • SEMINAR PROFESIONAL ÎN PSIHOLOGIE
  • ANALIZA DATELOR ȘI SCRIEREA CERCETĂRILOR
  • EXPERIMENTAL PSIHOLOGIE
  • CAPSTONE: PSIHOLOGIE

Informatii aditionale:

Dacă sunteți un student de transfer și ați obținut deja o diplomă anterioară, nu este necesar să completați un minor.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Pitt-Bradford is for students who want to earn a world-renowned degree in a personalized, supportive and friendly. You can choose from more than 40 majors and 50 minors, concentrations and pre-profe ... Citeste mai mult

Pitt-Bradford is for students who want to earn a world-renowned degree in a personalized, supportive and friendly. You can choose from more than 40 majors and 50 minors, concentrations and pre-professional programs. You'll study on our 317-acre campus, which is nestled in the foothills of the Allegheny Mountains. Being that close to nature means you will have unique opportunities to study both in the classroom and beyond. Citește mai puţin