Bs în sistemele de aeronave fără pilot

Generalități

Programul de descriere

Embry-Riddle Aeronautical University este mândru să introducă Bachelor noastre de gradul Science în sistemele aeronautice (UAS) nepilotate. Acest grad interesant nou a evoluat într-una dintre cele mai hands-on programe de gradul oferite la ERAU Prescott și se pregătește absolvenți pentru a introduce o industrie în creștere rapidă și în schimbare. Administrația Federală a Aviației (FAA) prezice că flota de UASs comerciale mici în Statele Unite, se va apropia de 550.000 până în anul 2020. În consecință, zeci de mii de profesioniști UAS vor fi necesare, care sunt capabili de a planifica în condiții de siguranță și executarea misiunilor UAS și livrarea în mod eficient produsele finite pentru clienții lor.

Concentrându-se pe aplicații comerciale și civile, gradul de UAS împuternicește absolvenți pentru a satisface cerințele actuale și viitoare de angajare. Gradul califică studenții de la toate naționalitățile ca experți în materie de colectare a datelor în subiect, regăsire, editare, afișare și livrare. De exemplu, se referă la video pe această pagină, care prezintă un model tridimensional al Cețos Biblioteca ERAU create cu ajutorul echipamentelor noastre UAS și software. Modelele cum ar fi acestea sunt foarte utile pentru o varietate de industrii, deoarece acestea permit calcularea parametrilor de topografie importanți, cum ar fi zona de suprafață, volum, inaltime, latime, coordonate etc.

Prin sprijinirea curs de muncă, specializări UAS obține, de asemenea, o înțelegere mai largă de afaceri, reglementări de aviație, tehnologie, meteorologie, și problemele de securitate asociate industriei. Toți elevii din programul de tren UAS la nostru aerodromul de pe-campus și sunt licențiate ca operatori de instructori de zbor ERAU UAS. Ei castiga lor FAA pilot de la distanță în-comandă certificatul (RPIC). Ei învață să zboare o varietate atât cu aripi fixe și rotative cu aripi UASs și să învețe să folosească o varietate de suite software utile. Mai mult decât atât, programul UAS colaborează cu mai mulți parteneri comerciali locali pentru a permite studenților să obțină hands-on de planificare experiență și executarea misiunilor reale UAS. În programul nostru se înscrie și UAS ajuta la modelarea unei noi industrii și evoluție!

Bachelor of Science în grad de aeronave Systems Unmanned este găzduit în cadrul Departamentului de Stiinte Aplicate din Aviație Colegiul de Aviație.

Cerințele de admitere

Elevii care intră acest program ar trebui să aibă un fundal de bază în matematică și fizică. Studenții care doresc să consolideze mediul lor în matematică și științele de bază înainte de înscrierea la cursurile prescrise ar trebui să contacteze departamentul de scaun sau de coordonator de program de orientare.

Se recomandă ca elevii din acest program să câștige cel puțin un sport sau un certificat de pilot privat, pentru a se plasa într-o poziție mai favorabilă pentru ocuparea forței de muncă în industria UAS. Elevii ar trebui să devină, de asemenea, membri ai Academiei de model Aeronautică (AMA).

Cerințe de ieri

Bachelor of Science în nepilotate Sistemele de aeronave pot fi atinse în opt semestre. Pentru a câștiga grad, este necesară finalizarea cu succes a 120 de ore de credit. Elevii urmăresc gradul Unmanned Aircraft Systems va selecta fie un minor de zbor, operațiunile Track tehnice sau Track Aplicații după matricol. Toți elevii trebuie să completeze General Educație de bază, Unmanned Aircraft Systems Core și cursurile necesare pentru a finaliza un minor de zbor sau una dintre piesele de specializare, în scopul de a completa cerințele pentru gradul de Unmanned Aircraft Systems.

Ultima actualizare Nov 2017

Despre facultate

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Citește mai puţin