Bsc în administrarea și managementul afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Programul oferă o înțelegere largă a principiilor de bază ale afacerii cu opțiunea de a alege o concentrare în următoarele domenii: Marketing, Management, Finanțe sau Economie Managerială.

Diploma de licență americană poate fi terminată în maximum opt semestre. Elevii trebuie să completeze un minim de 120 de credite de colegiu american (40 de cursuri).

Programele de management vizează dezvoltarea abilităților de leadership și expunerea elevilor la instrumentele utilizate în lumea afacerilor. Cu o concentrare accentuată pe comunicare, fluență culturală și luarea deciziilor în diverse medii, programele se califică pentru cariere în management în organizații cu legături globale. Acestea pot fi mari organizații multinaționale, dar și întreprinderi nou-înființate și organizații mici și mijlocii care au nevoie de perspective transfrontaliere.

Învățământul general al programului american vă ajută să obțineți perspective mai largi pe lângă cunoștințele tehnice. Acest lucru este important nu numai pentru că managerii de resurse umane din Germania cer în mod explicit mai mult de această calitate de la angajații lor din universități private. Acest lucru este important nu numai pentru că cercetarea a arătat că cunoștințele în educația generală diferențiază manageri de top germani de succes de partenerii lor cu mai puțin succes în cariere avansate. Acest lucru este important nu numai pentru că o educație largă vă oferă acces deplin la studiile de masterat în sistemul universitar american. Cel mai important aspect este că deschiderea și o cunoaștere generală profundă vă ajută să dezvoltați o personalitate bogată și vă pregătește pentru o viață bună și satisfăcută.

Informatie cheie

  • Data începerii programului: Semestrul de toamnă sau de primăvară
  • Durata: 4 ani
  • Data începerii: Semestrul de toamnă: sfârșitul lunii august, semestrul de primăvară: februarie
  • Locație: Campus am Rupenhorn
  • Taxe: Pentru primul semestru, există o taxă fixă ​​de 4500 €. La începutul celui de-al doilea semestru, este o rată de credit. Pentru mai puțin de 12 credite (1-3 cursuri *), taxa de școlarizare este calculată folosind o taxă per credit de 400 €. Pentru 12 sau mai multe credite, taxa este de 350 € pe credit.

Cerințe de intrare

Abitur, Diploma de liceu, GED sau echivalent.

Structura programului

Cursul de studii americane (120 de credite de colegiu american)

  • clasele de bază
  • concentrare de management
  • concentrare Finanțe
  • Marketing Concentrarea
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Touro College is an independent institution dedicated to transmit and perpetuate the Jewish heritage, as well as to serve the general community in keeping with their commitment to intellectual inquiry ... Citeste mai mult

Touro College is an independent institution dedicated to transmit and perpetuate the Jewish heritage, as well as to serve the general community in keeping with their commitment to intellectual inquiry, the transmission of knowledge, social justice, and service to society. Citește mai puţin