Bsc & BBA în management (grad dublu)

Generalități

Programul de descriere

Ce este Managementul ca maior?

Elevii vor dobândi o cunoaștere largă a modului în care funcționează organizațiile și vor dezvolta abilități critice în analiza deciziilor de afaceri și a proceselor. Programul include cursuri în economie, management, resurse umane, statistici, contabilitate, dreptul afacerilor și alte științe sociale, pentru a dota studenții cu o înțelegere critică atât a afacerilor și organizații în sens mai larg.

Cine sunt partenerii noștri internaționali?

Gradele sunt acordate de Universitatea din Londra și au direcția academice de la London School of Economics și Științe Politice, LSE, unul de la Universitatea din Londra colegii constitutive.

Universitatea din Londra este una dintre cele mai vechi și mai prestigioase universități din lume, iar LSE este renumit pe plan internațional pentru sale de cercetare de ultimă oră și de predare; ea are 16 premii Nobel printre facultate sale din trecut și prezent.

Care sunt beneficiile inscrierea in acest major la AUT?

AUT este una din doar câteva universități din lume, acolo unde este posibil să se înscrie pe un program de grad dublu și de studiu simultan pentru un grad de AUT și la Universitatea din Londra. Absolvenții programului de studii dublu va fi, prin urmare, foarte căutat de către angajatori, atât la nivel local cât și internațional. Cele mai multe cursuri sunt predate de profesori LSE care vizitează AUT pentru lecturing intensiv, astfel vei obține aceeași calitate a educației ca și în cazul în care ați studiat la LSE din Londra.

Examenele sunt ținute la Consiliul și studenții britanic care se termina cu succes, fie program de a câștiga două grade:

  • un BSC de la Universitatea din Londra, sub conducerea academice de către prestigioasa London School of Economics și Politice LSE science,
  • și un BBA de la AUT acreditat în mod corespunzător de către Ministerul Învățământului Superior din Liban.

Programul este format din 99 de credite AUT și un echivalent de 72 de credite UOL. De asemenea, ceremonia de absolvire are loc la Londra.

Unde găsesc de lucru?

Mulți elevi își vor găsi locuri de muncă în bănci și alte instituții financiare, în timp ce altele vor merge pe la un management mai general, orice roluri de conducere în organizațiile mari și internaționale. Elevii vor fi bine echipate pentru ocuparea forței de muncă în sectorul public și cel privat.

Cum se programul de educație sincroniza cu comunitatea de mobilizare / internship?

Acest program se bucură de sprijinul unui consiliu consultativ special alcătuit din personalități publice și private în finanțe și management. Acest Consiliu va oferi studenților mai multe stagii de înaltă calitate, în cadrul organizațiilor internaționale și va deschide orizonturi importante de carieră pentru absolvenții acestor 2 programe.

Ce grade mai mare poate fi urmărită după BS?

Absolvenții de la Universitatea condusă de LSE de grade de la Londra au plecat la mare prestigiu grade de masterat, de exemplu, la London School of Economics, Oxford, Cambridge, Harvard, Princeton si Yale.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The mission of AUT is to provide an innovative, TECHNOLOGY-RICH, ENTREPRENEURIAL, EXPERIENTIAL university learning environment that produces CIVICALLY ACTIVE and MARKET-READY graduates.

The mission of AUT is to provide an innovative, TECHNOLOGY-RICH, ENTREPRENEURIAL, EXPERIENTIAL university learning environment that produces CIVICALLY ACTIVE and MARKET-READY graduates. Citește mai puţin