Bsc (Hons) în administrarea afacerilor (contabilitate cu calea finanțe)

Generalități

Programul de descriere

BSC (Hons), în Business Administration (Contabilitate cu cale Finanțe)

bsc101

Programul BSC în Administrarea Afacerilor De Contabilitate majore cu Finanțe echipează studenții cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a construi și să crească în carierele lor, oferindu-le un cadru teoretic și tehnic puternic, să întărească abilitățile interpersonale și de a le hrăni într-o perspectivă etică pentru rezolvarea de afaceri Probleme.

Programul se adresează studenților care doresc să urmeze cariera profesională în contabilitate în timp ce pregătește, de asemenea, le pentru studii postuniversitare în domeniile de contabilitate, finanțe, economie și managementul afacerilor.

Programul este, de asemenea, adecvat pentru absolvenți și profesioniști care doresc să consolideze și să actualizeze abilitățile lor cantitative și calitative în analiza financiară și de management al costurilor și să se extindă orizontul profesional, fie în calitate de consultanți fiscali și de control intern sau manageri financiari în corporații internaționale sau locale.

Ceea ce va studia

Cursuri examinează aplicarea teoriei și practicii contabile și să acopere domeniile de raportare financiară și analiză, managementul costurilor și evaluarea performanței, fiscalitate, audit și medico-legale de contabilitate precum și cele de corporate finance, financiare și de modelare a costurilor.

In plus, subiecte legate de organizarea afacerilor și planificare, comunicare profesională, dreptul afacerilor și etica vor fi studiate. Elevii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a aplica cunoștințele în setările de afaceri reale.

Cariera / Absolvent Oportunități de studiu

La absolvire, elevii vor fi dobândit o înțelegere puternică a teoriei contabile relevante și practica. Ei vor fi pregătiți să avanseze studiile academice la nivel de absolvent, de muncă în calitate de contabili sau controlori din cadrul departamentelor de contabilitate și finanțe ale organizațiilor de afaceri sau să devină consilieri fiscali și auditori la un nivel de certificat.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Founded in Smyrna, Asia Minor, in 1875, by missionaries from Boston, Massachusetts, The American College of Greece is the oldest and largest US accredited college or university in Europe. For over 140 ... Citeste mai mult

Founded in Smyrna, Asia Minor, in 1875, by missionaries from Boston, Massachusetts, The American College of Greece is the oldest and largest US accredited college or university in Europe. For over 140 years, ACG has been offering transformative education and cultivating a fertile intellectual and cultural collaboration between Greece and the United States. Citește mai puţin