Bsc (Hons) în domeniul turismului internațional și managementul ospitalității

Generalități

Programul de descriere

BSC (Hons) în Turism Internațional și managementul ospitalității

bsc501

Turism Internațional și Hospitality Management majore (ITHM) este proiectat pentru a oferi studenților cu cunoștințe de specialitate și de înțelegere profundă necesare pentru o carieră în turism și ospitalitate industria internațională sau să urmeze un grad post-universitare în domeniu.

Ceea ce va studia

Elevii încep studiile prin selectarea cursuri de învățământ general în cursul primului an. Ele participa la cursuri obligatorii și opționale în domeniul lor majore în conformitate cu un program structurat. Ele sunt expuse la o varietate largă de turism și ospitalitate teorii și concepte. studenții ITHM au posibilitatea de a lega teoria academice la practica din industrie timpurie în studiile lor, prin plasarea de stagiu, o componentă integrantă a curriculum-ului ITHM.

Cariera / Absolvent Oportunități de studiu

absolvenți ITHM sunt bine echipate pentru a urmări ocuparea forței de muncă în orice sector al turismului internațional și industria ospitalitatii, inclusiv cazare (hoteluri, croaziere), atractii (galerii, muzee, parcuri de distracții), transport (linii aeriene, aeroporturi), organizațiile de voiaj (agenții de turism, tour-operatori), și alte servicii (săli de conferințe, organizatori de congrese). absolvenții ITHM vor fi capabili să lucreze în management, marketing, resurse umane, tehnologia informației pentru turism, relații publice și comunicare, contabilitate și finanțe și pozițiile operațiuni.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Founded in Smyrna, Asia Minor, in 1875, by missionaries from Boston, Massachusetts, The American College of Greece is the oldest and largest US accredited college or university in Europe. For over 140 ... Citeste mai mult

Founded in Smyrna, Asia Minor, in 1875, by missionaries from Boston, Massachusetts, The American College of Greece is the oldest and largest US accredited college or university in Europe. For over 140 years, ACG has been offering transformative education and cultivating a fertile intellectual and cultural collaboration between Greece and the United States. Citește mai puţin