Bsc (Hons) în logistică și managementul lanțului de aprovizionare

Generalități

Programul de descriere

BSC (Hons) în Logistică și Supply Chain Management

bsc401

Programul Chain Management Logistică și Supply este destinat să producă absolvenți care sunt echipate atât cu expertiză și competențe cuprinzătoare în logistică și managementul lanțului de aprovizionare care să le permită să abordeze problemele presante în toate tipurile de organizații, indiferent dacă serviciul sau de producție, profit sau nu-pentru- profit, intern sau la nivel mondial, întreprinderi mari companii sau asociații antreprenoriale. Studii în domeniul logisticii și Supply Chain Management oferă un cadru pentru ca elevii să se familiarizeze cu logistica, managementul lanțului de aprovizionare, business-to-business, precum și de gestionare a operațiunilor legate de subiecte. Programul este conceput pentru studenții interesați de provocările și oportunitățile de proiectare, operare, precum și îmbunătățirea rețelelor eficace și eficiente de aprovizionare, precum și cei care doresc să urmeze o carieră într-o varietate de structuri corporative conexe, de la dimensiuni mici și mijlocii întreprinderile firmelor multinaționale mari.

Ceea ce va studia

studenții Deree poate finaliza un grad dublu, adică, un grad Deree din SUA, împreună cu un premiu validat Open University (un grad Marea Britanie), în doar patru ani. Elevii încep studiile lor (primul an), prin selectarea între cursuri de educație liberale. În anii următori au participa la cursuri de principalele lor.

Programul Chain Management Logistică și Supply are ca scop promovarea unui studiu amplu, analitic și puternic integrate de afaceri, cu o specializare în domeniul managementului lanțului de aprovizionare. module specifice Supply Chain Management se concentrează pe: furnizarea de cunoștințe aprofundate a logisticii și a rețelelor de aprovizionare, dobândirea de cunoștințe și înțelegere a mediilor economice, socio-culturale, juridice și politice în care operează rețele de aprovizionare în profunzime; furnizarea de cunoștințe de specialitate a funcțiilor cheie ale lanțului de aprovizionare și a proceselor în sistemele de afaceri și, dezvoltarea competențelor personale ale studenților necesare pentru a conduce inițiative corporative, precum și îmbunătățirea abilităților de învățare de-a lungul vieții și dezvoltarea personală pentru a contribui la societate în general. Programul include, de asemenea, o componentă opțională, care este un stagiu de internship-dezgolindu de credit în domeniul logisticii și managementul lanțului de aprovizionare.

Cariera / Absolvent Oportunități de studiu

Studenții care dețin o diplomă (Hons), în Logistică și Supply Chain Management au o gamă largă de opțiuni de carieră la nivel local, național și internațional.

Fundamentele teoretice, practice și experimentale furnizate prin studierea Logistică și Supply Chain Management absolvenți ai ajuta să funcționeze confortabil și eficient în orice mediu de afaceri legate de lanțul de aprovizionare contemporane. In plus, absolvenții sunt bine pregătite pentru intrarea în programe specializate la nivel de absolvent. Programul este dezvoltat cu nevoile angajatorilor în minte. Colegiul colaborează îndeaproape cu angajatorii de top din sectorul privat, pentru a se asigura că programa școlară rămâne relevantă și cariera condus. Legăturile cu industrie, comerț și transport maritim creează oportunități ideale pentru stimularea căi de carieră.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Founded in Smyrna, Asia Minor, in 1875, by missionaries from Boston, Massachusetts, The American College of Greece is the oldest and largest US accredited college or university in Europe. For over 140 ... Citeste mai mult

Founded in Smyrna, Asia Minor, in 1875, by missionaries from Boston, Massachusetts, The American College of Greece is the oldest and largest US accredited college or university in Europe. For over 140 years, ACG has been offering transformative education and cultivating a fertile intellectual and cultural collaboration between Greece and the United States. Citește mai puţin