Bsc (Hons) Finanțe și investiții

Generalități

Programul de descriere

BSC Finanțe (Hons)

Problema datoriei din zona euro continua oferă o oportunitate provocatoare și interesant pentru tine de a studia finanțe, un subiect care este punctul central al dezbaterii actuale extinse. Conștientizarea sporit de inadvertențele din sistemul financiar au atras atenția asupra cerinței pentru o nouă generație de risc conștient, managerii educati, cu o înțelegere de instrumente și piețelor financiare pentru a rula operațiuni eficiente în întreaga față, mediul de birou de mijloc și înapoi.

Acest program vă va oferi o oportunitate de a valorifica pe aceste oportunitati, oferindu-vă un program riguros dar practic de studiu conceput pentru a vă pregăti pentru performanță eficientă muncă în cadrul unei instituții financiare.

Chartered Financial Analyst calificarea este recunoscută și respectată la nivel mondial. În timp ce scutiri nu sunt posibile, acest program este conceput pentru a acoperi cel puțin 70% din nivelul 1 de calificare, dotarea astfel vă cu cunoștințele pentru a facilita trecerea acestui examen la absolvire.

Obiectivele programului sunt:

  • Pentru a vă pregăti pentru o carieră în sectorul financiar
  • Pentru a dezvolta cunoștințele teoretice și practice de finanțare în contextul economiei globale
  • Pentru a vă dota cu abilitățile necesare pentru un mediu de afaceri complex și în schimbare.

Cerințe de intrare

Candidații trebuie să aibă:

300 de puncte UCAS

Din cel puțin două A-niveluri sau echivalentul BTEC.

PLUS cel puțin GCSE clasa matematică B și GCSE engleză grade C.

  • Vă rugăm să rețineți că Competențe-cheie: Aplicarea Numărul și comunicare nu sunt acceptate în locul matematică GCSE și engleză.
  • Candidații cu calificările profesionale și / sau experiență de lucru full-time patru sau mai multi ani ", sunt considerate în mod individual.
  • Solicitanții care nu au engleza ca prima limba lor necesită IELTS 6.0 (cu un minim de 5,5 în fiecare calificare) sau de rating echivalent într-o altă sigure English Language testare.

Evaluare

Prin examene și în feluri misiuni, inclusiv o disertație concentrându-se pe ambele aspecte calitative și cantitative ale o problemă practică investiție.

Recunoașterea profesională

Vă echiparea cu cunoștințe pentru a ajuta la trecerea de nivel 1 din Chartered Financial Analyst calificare.

Opțiuni de carieră

Absolvenții pot urmări ocuparea forței de muncă în contabilitate și finanțe departamente, sectorul serviciilor financiare, organizațiile fără scop lucrativ și în practica publică cu firme de contabili autorizați sau experti.

Localizare

Greenwich Campus

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Citeste mai mult

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Citește mai puţin
Londra , Rochester + 1 Mai mult Mai Puțin