BSC (Hons) ecvină Știință ieri

Programul de studii full-time trei ani a fost atent conceput pentru a permite studenților să dezvolte abilități științifice adecvate și cunoștințe să se pregătească pentru o carieră în cadrul sprijin științific și de gestionare a calului performanță.

BSC (Hons) ecvină Stiinta are acces la facilitățile de predare excelente în toate domeniile care fac obiectul, cu Centrul și laboratoarelor ecvine joacă un rol esențial.

Predare și învățare

Resursele noastre de învățare excelent vă va permite să dezvolte echitatie și de creștere competențe în anul 1, până la utilizarea resurselor de laborator pentru disertație dumneavoastră în Anul 3. De exemplu, un student anul 3 a finalizat recent un studiu care analizează nivelul de stres la cai fiind instruiți prin metode convenționale și cele ale metodelor mai moderne. Anul 1 studenți și lucra în colaborare cu Anul 3 BSC Studii cabaline elevilor pentru a gestiona un eveniment inter-colegiu în fiecare an.

Unități opționale în anul 3 vă va permite să aleagă o cale studiu adecvat pentru cariera ta are nevoie, cu accent pe subiecte științifice de cabaline, inclusiv ecvină Exercitarea Fiziologie și ecvină Genetics.

Livrarea cursului este completată de o serie de vizite la știfturi, centre de cai de sport și centre de uz veterinar, cu invitați în nutriție, fizioterapie, genetica, exercitarea știință și alte discipline.

Un turneu international de studiu este de neprețuit în lărgirea conștientizarea în industria ecvină, precum și ca fiind foarte distractiv și o șansă de a ajunge să cunoască colegii tăi studenți mai bine.

Metode de evaluare și oportunități de cercetare

Sprijin Tutorial de-a lungul programul de studiu va ajuta să dezvolte abilitățile și cunoștințele tale, folosind o gamă variată de evaluări, inclusiv studii de caz, seminarii, rapoarte de investigație și sesiuni practice.

Ce clasele voi avea nevoie?

  • Un total de 240 de puncte UCAS acumulate la nivel, inclusiv un minim de două grad C a câștigat la A2 nivel
  • sau Diploma Extinsa BTEC la DMM
  • sau City & Guilds Ext. Diploma de Merit la un cu cel puțin șase unități la Distinction sau mai
  • sau o diplomă BTEC la DD
  • sau un oraș și Guilds Diploma la D
  • sau un profil de Merit la un curs de acces relevant cu 45 de credite de la nivelul 3

În cazul în care va conduce pe mine?

Tu va finaliza un stagiu de muncă de patru săptămâni în anul 1 și va fi de așteptat pentru a ține pasul cu evoluțiile din industrie pe parcursul cursului. Vă vom încuraja să selecta destinații de plasare care dezvoltă nu numai abilitățile dumneavoastră, dar vă oferă posibilitatea de a experimenta bune practici.

Industria ecvină este un sector în continuă creștere, cu o multime de oportunitati de cariera pentru cei cu calificări bune și abilități practice. Zonele cu cerere special sunt curse, periculos de performanță și ale industriilor conexe, toate din care sunt dependente de suport științific. Progresia pe programe de Master sau doctorat adecvate este, de asemenea, o opțiune.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Sparsholt College Hampshire »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată