Ce Finanțe și Contabilitate BSC (Hons) Validat de curs la Universitatea Salford despre?

Dacă sunteți interesat în contabilitate și finanțe, și sunt cu scopul de a avea o carieră în acest domeniu, atunci acest lucru ar putea fi cursul pentru tine. Principalele obiective ale cursului sunt de a dezvolta cunoștințele și înțelegerea de management financiar și practicile de contabilitate, pentru a fi în măsură să aplice aceste abilități în afaceri și management contexte diferite, iar pentru aceste abilități de evaluare să fie în concordanță cu nevoile angajatorilor și a profesiei. Acest curs oferă, de asemenea, derogări de la ACCA calificări documentele F1-F9 pentru absolvenții de succes.

Elevii vor avea posibilitatea de a dezvolta abilități referitoare la o serie de domenii de contabilitate și finanțe. Până la sfârșitul cursului studenții vor s-au dezvoltat abilități analitice și de evaluare, precum și capacitatea de a le aplica în afaceri și de management contexte diferite. Elevii vor fi, de asemenea, dezvoltat cunoaștere și înțelegere a teoriilor contabile și financiare actuale și practică, care va spori eficiența lor în domeniul de contabilitate și finanțe.

O BSC (Hons) Finanțe și Contabilitate este livrat în mare parte prin intermediul combinate cursuri / seminarii, ateliere de lucru și sesiuni de tutoriale. Cursul este livrat pe bază de normă întreagă timp de trei zile de la Johns Centrul St. Cursul este de doi an (acoperind nivelurile 5 și 6), cu intrare pe nivelul 5 pentru cei care dețin un AAT (Association of Accounting Technicians) Nivelul 4 de calificare (sau echivalent).

Anul unul a cursului este alcătuit din următoarele module:

Mediul de reglementare și economic

Acest modul își propune să ofere studenților o înțelegere a mediului economic și de afaceri pentru organizații comerciale. Modulul de asemenea, se uita la cadrul de reglementare a profesiei contabile și rolul de guvernanță corporativă.

Dreptul societăților comerciale

Scopul principal al acestui modul este de a permite elevilor să dobândească o cunoaștere solidă a cadrului legal referitor la companii. La finalizarea acestui modul elevii vor avea posibilitatea de a aborda în mod eficient cu o mare varietate de materiale legale și să aplice norme juridice în contextul de rezolvare a problemelor.

Comportamentul organizațional

Acest modul oferă o analiză amplă și de înțelegere a comportamentului oamenilor la locul de muncă. La finalizarea acestui modul, elevii ar trebui să fie capabil să aplice cunoștințele de teoria organizațională în lumea reală a muncii și organizațiilor.

Sisteme de informații financiare și de gestiune

Acest modul își propune să permită studenților pentru a selecta, descrie și aplica o varietate de tehnici alternative costurilor și de gestiune contabilă. La finalul acestui modul elevii ar trebui să fie în măsură să descrie și să evalueze influența raportarea financiară externă cu privire la practicile de calcul al costurilor ale unei organizații.

Analiza cantitativă și statistică

Acest modul își propune să introducă pe elevi să tehnici statistice care sunt utile pentru luarea deciziilor. La finalizarea acestui modul elevii ar trebui să poată interpreta în mod eficient producția de analiză statistică.

Contabilitate financiara

Scopul principal al acestui modul este pentru ca elevii să fie în măsură să aplice înțelegerea lor a tehnicilor de contabilitate în pregătirea și interpretarea rapoartelor financiare. La finalizarea acestui modul elevii ar trebui să fie în măsură să aprecieze și să aplice conceptele contabile specifice practice scenarii locul de muncă.

Anul doi al cursului este format din următoarele module:

Finanțe de afaceri

Scopul principal al acestui modul este de a oferi studenților cu o înțelegere aprofundată a rolului de manager financiar în cadrul unei organizații, și, de asemenea, mediul financiar extern în care funcționează organizațiile. La finalizarea modulului, studenții trebuie să fie capabil să înțeleagă ceea ce este necesar pentru managementul financiar eficient.

Financiar-contabil avansată și teoria contabilă

Acest modul își propune să extindă studenților capacitatea de a pregăti, analiza, evaluarea și raportarea asupra situațiilor financiare ale companiei, atât în ​​Marea Britanie și pe plan internațional. Până la sfârșitul modulului elevii ar trebui să poată evalua practicile curente și de gândire, atât în ​​Marea Britanie și raportare corporativă internațional.

Contabilitate de gestiune pentru controlul

Acest modul își propune să exploreze rolul și natura contabilității managementului modern. Elevii de completare acest modul ar trebui să poată să selecteze și să aplice tehnici adecvate, și să fie capabil de a evalua validitatea și limitările unor astfel de abordări.

Profesionistul contabil

Acest modul se uită la natura și domeniul de aplicare al contabil ca un profesionist. Acesta explorează aspecte etice si profesionalism curente în contabilitate.

Impozitare de afaceri

Scopul acestui modul este de a introduce pe elevi la natura și funcționarea domeniile de bază de impozitare legate de afaceri și angajații lor. Pana la sfarsitul acestui modul elevii ar trebui să poată să pregătească o varietate de calcule fiscale legate de companii, parteneriate, comercianții individuali și angajați.

Cadru de audit

Acest modul se uită la procesul de audit și aplicarea acesteia în contextul cadrului de reglementare extern. La finalizarea acestui modul elevii ar trebui să fie capabil să înțeleagă pe deplin și evaluarea procesului de audit.

Evaluările sunt prezentate peste patru perioade de evaluare pe tot parcursul anului. O serie de metode de evaluare este folosită, și exemple de evaluări sunt sarcini, rapoarte individuale și examene. Examenele sunt o caracteristică puternic de acest curs ca scutirile de organism profesional sunt available.Each modul are nici două sau trei evaluări.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 13 mai multe cursuri de la The Manchester College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date