Bsc (hons) psihologie cu criminologie

Generalități

Programul de descriere

bsc (Hons), psihologia cu criminologiei

Studenții noștri ne-ar recomanda! În cel mai recent Studiu Național al Studenților, 94% dintre studenții noștri de la BSc (Hons) de psihologie ar recomanda studierea la NTU. (Studiul național al studenților 2017).

British Psychological Society (BPS), gradul nostru acreditat explorează secretele a ceea ce ne face umani, ceea ce înseamnă să fii în viață și de ce ne comportăm în felul în care ne facem.

Acest curs acoperă toate domeniile de bază ale psihologiei stipulate de curriculum-ul British Psychological Society (BPS). Vei explora ființa umană, modul de funcționare a creierului, procesele și mecanismele de gândire umană, simțire și comportament și modul în care psihologii, cercetarea psihologică și terapie poate face o diferență concretă și pozitivă a vieții și a societății oamenilor.

De ce să alegeți acest curs?

Predarea și excelența cercetării

Prin aderarea la un curs de psihologie la NTU veți face parte dintr-o comunitate de cercetare activă.

 • Veți proiecta și efectua propriile cercetări în ultimul an și puteți avea oportunitatea de a concura pentru munca plătită ca asistent de cercetare între anul doi și trei.
 • 60% din rezultatele cercetării noastre au fost considerate a fi excelente la nivel internațional sau lider mondial în REF 2014 și 100% din impactul nostru asupra cercetării este excelent la nivel internațional, cu 73% descris ca lider mondial.
 • 95% din studenții de la BSc (Hons) cu normă întreagă sunt de acord că personalul este bun la explicarea lucrurilor (National Student Survey 2017).

Competențe profesionale și recunoaștere

 • Cursurile noastre de Psihologie * sunt acreditate de Societatea Britanică de Psihologie (BPS), atâta timp cât absolvi cu cel puțin o diplomă de diplomă de 2.2, veți fi eligibil pentru a primi baza de licență pentru calificarea de membru al BPS - o calificare necesară dacă doriți să continue formarea și o carieră de psiholog profesionist.
 • Puteți câștiga experiență practică între doi ani și trei precum și să efectueze un stagiu de muncă sau de studiu în străinătate, la una din instituțiile noastre partenere.
 • De asemenea, aveți posibilitatea de a alege pentru a finaliza un curs de patru ani, care include un stagiu de muncă de-a lungul anului.
 • În ultimul an, veți avea ocazia să participați la modulul nostru de practică profesională în psihologie. îți oferă șansa de a experimenta viata ca un psiholog consultant, oferind soluții psihologice la problemele din lumea reală.

* nu include cursuri de psihologie în Nottingham Law School sau Nottingham Institute of Education

O experiență personalizată

Adaptați-vă experiența de învățare - cu o gamă de module și căi opționale, puteți urmări propriile interese și puteți începe să vă modelați învățarea spre un studiu ulterior și / sau o carieră particulară.

La sfârșitul primului an, puteți alege să vă specializați fie în sănătatea mintală, fie în psihologia psihologică sau psihologică, prin alegerea unei căi de specialitate.

Veți avea șansa de a vă adapta la studii prin alegerea opțiunilor dintr-o gamă unică de module în ultimul an.

Personalul specializat și facilitățile specializate

 • Studiați într-una dintre cele mai mari departamente de psihologie din Marea Britanie. Veți fi învățați și supravegheați de peste 80 de psihologi de specialitate care au o gamă variată de interese și domenii de cercetare.
 • Vei fi în măsură să profite din plin de suita noastre excelente de laborator de predare. Facilitățile și echipamentele sunt destinate exclusiv elevilor noștri din domeniul psihologiei și vă vor ajuta să efectuați propriile cercetări și analize de date.

Ce veți studia

In primii doi ani de gradul dumneavoastră, veți finaliza o introducere în psihologie, module de bază în psihologia biologică, socială, de dezvoltare, și cognitivă, precum și un curs de formare în metodele de cercetare și statistici.

În criminologie, veți finaliza module suplimentare care acoperă comportamentul criminal, crima și societate, sistemul de justiție penală, probleme în activitatea poliției contemporane și penologie.

In anul final, veți sta mai multor module de bază în psihologie, care acoperă diferențele individuale și probleme istorice și conceptuale, și pot adapta studiile (de multe ori în vederea viitoarelor oportunități de angajare), alegând dintr-o serie de module de psihologie și criminalistică opționale . In anul final veți finaliza, de asemenea, un proiect de cercetare în psihologie, axat pe un subiect de alegere, sub supravegherea unui membru de cercetare activă a personalului.

curs de plasament de patru ani

De asemenea, aveți posibilitatea de a alege pentru a finaliza un curs de patru ani, care include un stagiu de muncă de un an între anul doi și al treilea an. Trebuie să aplicați cu codul C8M3 UCAS care urmează să fie luate în considerare pentru cursul de tip sandwich / plasare de patru ani.

Studiu în străinătate

Dacă sunteți pe până la trei ani full-time curs s-ar putea avea, de asemenea, posibilitatea de a studia în străinătate, ca parte a cursului, la una din universitățile partenere. Instituțiile partenere actuale includ locații precum Australia, SUA, Ungaria, Olanda și Polonia. Vei decide cu devreme în primul an, dacă doriți să se aplice pentru a lua parte la programul de schimb. Te-ar studia în străinătate între anul doi și al treilea an și, prin urmare, aceasta ar implica extinderea lungimii desigur la patru ani. Studiul a în străinătate opțiune este disponibilă numai pentru studenții pe trei ani ruta full-time și, prin urmare, trebuie să se aplice cu codul C8M2 UCAS.

Vă personaliza experiența de învățare cu o gamă de module opționale. Acest lucru vă va oferi șansa de a urmări propriile interese și să înceapă să modeleze procesul de învățare spre studiu suplimentar și / sau o anumită carieră.

Cum de ai învățat

BSC (Hons) Psihologia cu Criminologie este predată de către personalul cu experiență folosit pentru a face cu elevii dintr-o mare varietate de medii și cu diferite niveluri de calificare și de experiență.

Pentru a vă oferi o experiență de învățare de primă clasă și să garanteze aveți posibilitatea de a profita la maximum de timpul petrecut la universitate, vei primi timp de contact printr-o gamă diversă de metode de livrare. Cursul este livrat prin prelegeri, ateliere de lucru, de predare grup mic și supravegherea unu-la-unu. Cele mai mici seminarii de grup și ateliere de lucru oferă oportunități de a dezvolta abilități de rezolvare a problemelor, un grup de lucru, analize, abilități de dezbateri, abilități de prezentare și discuții cu privire la o gamă largă de opinii.

Studiu de la experți

lectori noastre sunt foarte respectat, cu mulți implicați în cercetarea inovatoare sau sunt publicate autori în domeniile lor de specialitate. grupuri de cercetare includ: Dependenta si Comportamentele aberante, Bunăstare, Dezvoltare, interacțiune și relații sociale, Limbă și Psiholingvistică, cogniție și percepție. Există, de asemenea, o serie de unități de cercetare, inclusiv: Unitatea Internațională de Cercetare Gaming, Servicii de urgenta Unitatea de Cercetare, specifice limbii Deprecierea Unitatea de Cercetare și Infracțiuni sexuale, a criminalității și Greseli Unitatea de Cercetare.

În plus față de cele tradiționale prelegeri, tutoriale și de studiu independent, de asemenea, veți auzi și să învețe de la experți renumiți și specialiști în domenii conexe, care sunt invitați în mod regulat să vină și să vorbească cu studenții noștri oferindu-vă o imagine de ansamblu cunoștințele lor de specialitate și experiențe.

Cum voi fi evaluat?

Vei fi evaluat într-o varietate de moduri și pe o bază modulară; prin mijloace tradiționale, cum ar fi examene și eseuri, dar, de asemenea, în moduri mai inovatoare, cum ar fi rapoarte de cercetare, prezentări orale și poster, rapoarte de caz și un proiect de cercetare ultimul an. Abordarea noastră diversă de evaluare permite studenților să demonstreze amploarea abilităților lor și oferă oportunitatea pentru toată lumea pentru a excela.

Gama de instrumente de evaluare a fost recunoscută ca fiind unul dintre punctele forte ale cursului de către Comitetul de Acreditare bps și examinatori externi.

Ca răspuns la feedback-ul studenților Universității au introdus o politică de a asigura munca marcată este returnat electronic, în termen de trei săptămâni de la depunere.

Psihologia serie de seminar

Veti avea ocazia de a participa la Departamentul de Psihologie seria de seminar care are loc pe tot parcursul anului universitar. Seminariile invita experți și profesionale să prezinte publicațiile și rezultatele cercetării. Aceasta este o parte integrantă a culturii de cercetare in cadrul Departamentului de Psihologie și stimulează gândirea psihologică și dezbatere.

95% din BSC Psihologie (Hons) cu Criminologie full-time studenții sunt de acord că acestea au fost în măsură să contacteze personalul atunci când au nevoie. (Studiul Student National 2016)

Cariere și capacitatea de inserție profesională

Oportunități excelente de experiență de lucru

Cursurile noastre de psihologie sunt proiectate astfel încât să puteți dezvolta toate cunoștințele și abilitățile pe care veți avea nevoie pentru cariera ta viitoare. Cursul se va dezvolta abilitățile transferabile, inclusiv:

 • numeric
 • comunicare
 • prezentare
 • analitic
 • abilități de rezolvare a problemelor.

Foarte căutat de către angajatori, aceste abilități vă va pune într-o poziție puternică în cadrul pieței absolvent.

Vei avea ocazia de a participa la practica noastră profesională în psihologie Conferința, care este unic pentru NTU. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a experimenta viata ca un psiholog consultant, pentru a oferi soluții psihologice pentru scenarii cu probleme reale furnizate de organizații externe, și să prezinte soluțiile lor pentru aceste organizații într-un format de conferințe profesionale.

You'l, de asemenea, posibilitatea de a selecta opțional-Based Work modulul Psihologie Practică. Studenții care aleg acest modul se va ajunge să se angajeze în roluri legate de muncă prin voluntariat, muncă plătită, sau la locul de muncă shadowing.

curs de plasament de patru ani

De asemenea, aveți posibilitatea de a alege pentru a finaliza un curs de patru ani, care include un stagiu de muncă de-a lungul anului. Trebuie să aplicați cu codul C8M3 UCAS care urmează să fie luate în considerare pentru cursul de tip sandwich / plasare de patru ani.

Îi încurajăm pe toți studenții noștri să participe la munca de voluntariat. Nottingham Trent Voluntariatul vă va permite să se implice în provocări într-o zi, proiecte conduse de elevi și magazinul de voluntariat.

Dezvoltare cariera

Cu GBC Psychological Society britanic securizat, vei fi eligibil la absolvire să urmeze studii postuniversitare în continuare (masterat Doctorale) de formare în psihologie, eventual ca un psiholog profesionist (în medicină legală, clinice, educaționale, ocupaționale, consiliere și psihologia sportului), pentru a urmeze o carieră academică și / sau de cercetare în diverse domenii ale psihologiei sau criminologiei (lucrând ca asistent de cercetare, de exemplu, sau prin studierea unui master sau doctorat), sau să urmeze criminologiei carieră relevante în probațiune, poliția sau serviciile penitenciare .

Titlurile de locuri de muncă de mai jos dau un indiciu cariera Psihologie noastre recente cu absolvenții Criminologie urmăresc: *

 • Executarea Ofițer civil
 • Ofițer de protecție comunitare
 • Asistent conversație
 • HR Administrator
 • Sănătate mintală Asistent
 • Ofițer de închisoare
 • PR Assistant
 • consultant de recrutare
 • Asistent de cercetare
 • Asistent universitar
 • Constable specială
 • sprijin de munca
 • Lucrător de tineret.
 • Ultimele Dlhé studiu de licență Rezultate 2011-12 - 2014-15.

Alți absolvenți exploata abilitățile transferabile care le-au învățat în timpul cursului lor de a urmări o serie de cariere în afara psihologiei sau criminologie. calificări legate de psihologie tind să fie foarte popular, cu toți angajatorii, deoarece ei cer o abilitate de a comunica în mod eficient în ambele forme vorbite și scrise (prin prezentarea verbală și scrierea de eseuri și rapoarte), o abilitate de a rezolva problemele din lumea reală și bine dezvoltate numerică aptitudini. Acest lucru înseamnă că toate you'l să fie foarte bine plasată pentru a valorifica alte oportunități de angajare absolvent în domenii diverse cum ar fi marketing, jurnalism, resurse umane, de poliție și de predare. Posibil să aveți nevoie de studiu suplimentar complet sau de formare pentru unele dintre aceste roluri.

Există oportunități de a dezvolta legături cu organizațiile relevante și potențialii angajatori în cazul în care se angajează cursul sandwich cu patru ani sau prin intermediul modulului opțional Psihologie Practica bazată de lucru în ultimul an al cursului.

Echipa noastra angajabilitate

Cariere și potențialul de angajare de consiliere este la dispoziția tuturor studenților noștri de licență și este asigurată de o echipă de specialiști din cadrul Departamentului subiect de Psihologie și angajabilitatea Echipa Universității.

Psihologia este foarte mândru de absolvenții săi și succesele lor, iar noi foarte mult cu nerăbdare să vă ajute să treceți la cariera aleasă să fie ea în psihologie sau dincolo.

Cursurile noastre de psihologie sunt acreditate de British Psychological Society (BPS), astfel încât, atâta timp cât absolvent cu cel puțin un grad de 2.2 onoruri vei fi eligibil pentru a primi Baza Absolvent calitatea de membru al Chartered BPS - o calificare necesară în cazul în care doresc să urmeze formare suplimentară și o carieră ca un psiholog profesionist.

Cerințe de intrare

Regatul Unit

Pentru intrarea în septembrie 2018, veți avea nevoie de următoarele.

Trei ani full-time

 • A niveluri - CCA; sau
 • Diplomă Extins BTEC - DMM; sau
 • 104 puncte UCAS tarifare de la trei A niveluri sau calificări echivalente; și
 • GSCEs - engleză și matematică clasa C.

Patru ani de plasare

 • A niveluri - BBB; sau
 • Diplomă Extins BTEC - DDM; sau
 • 120 puncte UCAS tarifare din trei A niveluri sau calificări echivalente; și
 • GSCEs - engleză și matematică clasa C.

Noi considerăm, de asemenea, calificări și combinații echivalente.

Toate cererile sunt luate în considerare de la caz la caz. Suntem bucuroși să acceptăm cererile studenților maturi și studenților cu calificări de acces sau multe alte tipuri de calificări standard și non-standard pentru care putem calcula punctele UCAS. solicitanții non-standard pot fi intervievați.

Vă rugăm să rețineți că înainte de a lucra cu tinerii sau cu populațiile vulnerabile va fi necesară o verificare a serviciului de dezvăluire și închidere (cunoscută anterior ca dezvăluire a Biroului de evidență a criminalității), dar nu este necesară admiterea în sociologie a Psihologiei BSc (Hons).

Internațional

Noi acceptăm calificări din școli, colegii și universități din întreaga lume pentru intrarea pe diplomele de licență. Dacă nu sunteți sigur cum se potrivește calificarea dumneavoastră internațională cerințele noastre de curs, vă rugăm să vizitați pagina noastră de calificări internaționale.

Pentru intrarea în septembrie 2018, veți avea nevoie de următoarele.

Trei ani full-time

 • A niveluri - CCA; sau
 • Diplomă Extins BTEC - DMM; sau
 • 104 puncte UCAS tarifare de la trei A niveluri sau calificări echivalente; și
 • GSCEs - engleză și matematică clasa C.

Patru ani de plasare

 • A niveluri - BBB; sau
 • Diplomă Extins BTEC - DDM; sau
 • 120 puncte UCAS tarifare din trei A niveluri sau calificări echivalente; și
 • GSCEs - engleză și matematică clasa C.

Noi considerăm, de asemenea, calificări și combinații echivalente.

Cerințe de intrare limba engleză

Dacă engleza nu este prima ta limbă, trebuie să ne arătăm că abilitățile tale lingvistice sunt suficient de puternice pentru un studiu academic intensiv. Noi, de obicei, cere un test IELTS si vom accepta unele teste alternative de limba engleza.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminol ... Citeste mai mult

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminology, sociology, youth, health and social care, politics, international relations, education and social work. Citește mai puţin