Citește Descrierea Oficială

Programul de administrare a justiției penale combină tradiția Universitatea Park din educație de arte liberale, cu un curriculum profesional modern, pregătește absolvenți de a lucra în sistemul de justiție penală și profesii conexe sau mutați pe la facultate. Acest program oferă o varietate de grade, de la anii de licență în Justiție penală la nivelul asociat, minore și certificat.

Principalul campusul de la Universitatea Park este situat la o scurtă călătorie cu mașina de centrul orașului Kansas City, și programe sunt oferite la 40 de centre campus în întreaga țară. În plus față de aceste opțiuni de clasă on-campus, Park oferă, de asemenea, cursuri on-line de justiție penală.

Programul de administrare a justiției penale este parte din College Park Universitatea de Arte si Stiinte Liberale. Aceste specializări sunt concepute pentru a pregăti absolvenți care sunt articulat, știință de carte, reflexiv, și sa angajat la o viață de învățare și acțiune civică.

Multe dintre facultatea noastră au niveluri semnificative de experiență de lucru profesionale în domeniul justiției penale. Studiem toate segmentele sistemului de justiție penală, de aplicare a legii, prin instanțele judecătorești, la corecții. Avem zone de concentrare în aplicare a legii, corecții, și de securitate, condusa de profesionisti cu experienta. Oferim oportunitati experimentale în toate domeniile, prin stagii și cursuri de subiecte speciale. Ne concentrăm pe gândirea critică, comunicare eficientă (oral și scris), care să permită învățarea pe tot parcursul vieții, și care lucrează într-o societate globală prin posibilă studiu internațional.

Absolventii nostri au plecat pe la locuri de muncă într-o mare varietate de domenii, inclusiv ofițeri de poliție, ofițeri de minori, ofițeri de probațiune, manageri de securitate, precum și consilieri cu organizațiilor non-profit care asistă adulti si copii abuzați.

Mai multe absolventi au absolvit programe postuniversitare în domeniul justiției penale și administrației publice, precum și facultatea de drept.

Zone de concentrare

Elevii majoring în administrarea justiției penale pot alege una dintre cele trei domenii de concentrare: de aplicare a legii, corecții, și de securitate. Aceste zone necesită două cursuri specifice în acest domeniu, în plus față de cursuri generale pentru toate specializările. Fiecare zonă de concentrare a fost creat și revizuite de către profesioniștii care lucrează în acest domeniu, pentru a face planul de învățământ cât mai relevante posibil la nevoile de astăzi de justiție penală.

Program predat în:
Engleză

Vezi 38 mai multe cursuri de la Park University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019