BSC chimie

Park University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BSC chimie

Park University

În societatea contemporană, este evident că știința de chimie nu mai este limitat la laboratorul de cercetare, dar exercită un impact profund asupra deciziilor sociale, politice și economice la nivel local, național și internațional. Chimia este baza fizică recunoscută de științele biologice și psihologice și este important în orice efort de societatea noastră industrializată. Elevii cu o diplomă de licență în chimie care doresc să urmeze o carieră în profesia chimice pot găsi posturi în chimie, medicină, stomatologie, medicină veterinară, tehnologie de laborator, sau științele mediului. Elevii student care intenționează să lucreze în aceste domenii sunt încurajate să ia în considerare programul de licență în chimie cu minori corespunzătoare din alte discipline pentru activitatea lor de pregătire.

O Departamentul de Științe ale Naturii și fizice salută parteneriate cu companii adecvate și agențiile guvernamentale pentru a plasa studenții care doresc să exploreze opțiunile de carieră chimie în Kansas City în poziții de internship în principalele lor sau un domeniu legat. Departamentul de Științe Naturale și fizice încurajează în mod activ pe elevi să lucreze în astfel de poziții de internship în Kansas City sau dincolo și consideră stagii să fie o parte integrantă a curriculum-ului.

Misiunea programului de chimie este de a oferi studenților cu cunoștințe și abilități în laborator și în teorie, în scopul de a comunica informații tehnice în scris și verbal. Elevii vor fi capabili să gândească critic, analitic, etic și de a fi în rezolvarea problemelor în situații reale. Elevii de chimie va fi capabil de a merge cu privire la educație în continuare și cu succes a găsi cariere potrivite.

Programul BA sau BS în chimie pregătește studenții pentru ocuparea forței de muncă imediat, sau absolvent și școală profesională.

Cursuri excelente sunt oferite în domeniul Organic, fizică, analitică și chimie anorganică. Elevii pot alege cursuri în funcție de interesul lor. Raportul nostru facultate / student mic (1:14) ajută la stabilirea de bune interacțiuni unu-la-unu.

Discuțiile de clasă informale și participarea permite elevilor să câștige încrederea și de a dezvolta abilități necesare în lumea de lucru. Tehnicile de instrumentație și de laborator face pe elevi mai versatil. Elevii care doresc o mare chimie pot opta pentru a adăuga un mare minor sau al doilea într-o zonă de confort, cum ar fi Biologie, Matematică, Informatică sau Business Administration.

Abilitati de învățat

  • Instrumentație și metode de laborator: GC-MS, SCF, AA, UV-Vis, GC, HPLC, IR, ICP. Extracții, cromatografia, titrări, analiza probelor umed, de sinteză organică și analiză calitativă. - Calculator: Excel, Word, Power Point, Internet de cercetare, Medline căutare, Molecular Modeling. - comunicare: Să învețe să dea prezentări științifice și profesionale în colocviu nostru și cursuri de scriere profesionale. - cercetare: Lucrați în cadrul disciplinei de chimie sau de a face cercetare inter-disciplinare, sub supravegherea Park facultate.

Pregătirea profesională

O Bachelor of Science în Chimie vă puteți pregăti pentru o carieră sau absolvent de studii în următoarele domenii:

  • Chimie - Biochimie - Cercetare - Predarea - Medicină - Farmacie - Allied Health - Biotehnologie - Chimia mediului - Forensic Science - Medicina Veterinara
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Kansas City, Missouri
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Statele Unite ale Americii - Parkville, Missouri
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Parkville, Missouri
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Statele Unite ale Americii - Kansas City, Missouri
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala