Read the Official Description

Acest program este conceput pentru a oferi studenților o înțelegere în profunzime a diferitelor discipline de marketing. Maiorul de marketing va oferi studenților cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a găsi locuri de muncă în publicitate, vânzarea personală, managementul de marketing, marketing internațional, comerțul cu amănuntul, cercetare de marketing și de transport, printre alte cariere. Curriculum-ul este conceput pentru a acoperi tendințele în afaceri și industrie în timp ce luând în considerare etica profesională și responsabilitatea socială. Un număr de elevi cu acest pas important pentru a absolvi studii în management, marketing sau alte specialitati de afaceri.


Obiectivele academice

  • Să demonstreze o înțelegere a conceptului de marketing, precum și capacitatea de a utiliza procesul de marketing strategic pentru a rezolva problemele de marketing și de a explora oportunități de marketing - Să demonstreze capacitatea de a folosi tehnici cantitative pentru a analiza strategii de marketing.
  • Să demonstreze o cunoaștere de lucru de integrare de date și metodologia de cercetare și locul lor în procesul de luare a deciziilor de marketing.
  • Sintetizează și analizează conceptele de afaceri / de marketing, aplicarea abilitățile de gândire critică, cunoașterea medii globale și interne, și o înțelegere și preocupare pentru locatarii de etică și responsabilitate socială.
  • Să demonstreze o înțelegere a importanței cunoașterii de consum și de analiză a consumatorilor.
  • Să demonstreze abilități eficiente comunicare orala si scrisa.

Misiune

Misiunea programului de marketing în School of Business Park Universitatea este dedicat pentru a oferi studenților cu instrumentele și cunoștințele necesare necesare pentru a extinde capacitatea lor de a gândi critic, să acționeze în mod etic și să adauge valoare la cariera lor de marketing în mediul concurențial și ce mai complexe de afaceri la nivel mondial .

Declarație de viziune

Programul de marketing de Scoala de Business Park Universitatea va fi cel mai important furnizor de o diversitate de elevi care doresc un program de înaltă calitate, care oferă sisteme de livrare flexibile și posibilitatea de a alege centrul de gradul lor de marketing.

Program taught in:
Engleză

See 38 more programs offered by Park University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline