Acest program este conceput pentru a oferi studenților o înțelegere în profunzime a diferitelor discipline de marketing. Maiorul de marketing va oferi studenților cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a găsi locuri de muncă în publicitate, vânzarea personală, managementul de marketing, marketing internațional, comerțul cu amănuntul, cercetare de marketing și de transport, printre alte cariere. Curriculum-ul este conceput pentru a acoperi tendințele în afaceri și industrie în timp ce luând în considerare etica profesională și responsabilitatea socială. Un număr de elevi cu acest pas important pentru a absolvi studii în management, marketing sau alte specialitati de afaceri.


Obiectivele academice

  • Să demonstreze o înțelegere a conceptului de marketing, precum și capacitatea de a utiliza procesul de marketing strategic pentru a rezolva problemele de marketing și de a explora oportunități de marketing - Să demonstreze capacitatea de a folosi tehnici cantitative pentru a analiza strategii de marketing.
  • Să demonstreze o cunoaștere de lucru de integrare de date și metodologia de cercetare și locul lor în procesul de luare a deciziilor de marketing.
  • Sintetizează și analizează conceptele de afaceri / de marketing, aplicarea abilitățile de gândire critică, cunoașterea medii globale și interne, și o înțelegere și preocupare pentru locatarii de etică și responsabilitate socială.
  • Să demonstreze o înțelegere a importanței cunoașterii de consum și de analiză a consumatorilor.
  • Să demonstreze abilități eficiente comunicare orala si scrisa.

Misiune

Misiunea programului de marketing în School of Business Park Universitatea este dedicat pentru a oferi studenților cu instrumentele și cunoștințele necesare necesare pentru a extinde capacitatea lor de a gândi critic, să acționeze în mod etic și să adauge valoare la cariera lor de marketing în mediul concurențial și ce mai complexe de afaceri la nivel mondial .

Declarație de viziune

Programul de marketing de Scoala de Business Park Universitatea va fi cel mai important furnizor de o diversitate de elevi care doresc un program de înaltă calitate, care oferă sisteme de livrare flexibile și posibilitatea de a alege centrul de gradul lor de marketing.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 38 mai multe cursuri de la Park University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Sept 2019