Acest program de gradul economie este conceput pentru a oferi studenților educație în profunzime într-una din științele sociale aplicate. Economia este știința socială care investighează condițiile și legile care afectează producția, distribuția și consumul de bogăție într-o societate organizată. Elevii care majore în economie pot fi utilizate de afaceri, guvern și alte instituții care activează în diverse funcții de personal și de management. Pentru a extinde gama de perspective de locuri de muncă disponibile în economie, mulți studenți combina o mare economie cu un alt legate de mare, cum ar fi științe politice, de informare și de calculatoare științe, de afaceri sau de comunicare.

Pentru a extinde gama de perspective de locuri de muncă disponibile în economie, mulți studenți combina o de licență în economie cu un alt legate de mare, cum ar fi științe politice, de informare și de calculatoare științe, de afaceri sau de comunicare. Alții, cu o mare economie poate de gând să continue în muncă absolvent în economie sau alte domenii, care se califică să servească în Kansas City sau dincolo de economiști sau alți specialiști în guvern, de afaceri sau de învățământ superior.

Misiune

Misiune: Elevii vor fi instruiți să aplice conceptele economice și analiză pentru a rezolva probleme din lumea reală, și ei vor fi în măsură să comunice eficient soluții în formate orale și scrise.

Declarație de viziune

Viziunea: Elevii vor avea competențele necesare pentru ocuparea forței de muncă la nivel de intrare în guvern sau sectorul privat poziții în calitate de economiști sau analiști de date.

Economie Competențe

  • Să demonstreze o înțelegere a teoriei de bază dezvoltarea politicilor guvernului național (macroeconomie).
  • Să demonstreze o înțelegere a teoriei economiei globale.
  • Analiza și trage concluzii cu privire la problemele și politicile economice.
  • Utilizați analiză cantitativă a testa ipoteze de natură economică conceptele de etică și responsabilitate socială în utilizarea analizei statistice.
  • Comunica teoria economică și de analiză în formate orale și scrise.
  • Efectuarea unei analize economice independent într-un mediu de învățare, inclusiv o serie de prezentări orale formale, care culminează într-o lucrare de cercetare.
Program predat în:
  • Engleză

Vezi 38 mai multe cursuri de la Park University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Sept 2019