La prima reacție, s-ar putea crede Geografie are prea puțin de-a face cu viața ta de zi cu zi și chiar mai puțin în ceea ce privește ceea ce intenționați să faceți pentru planurile tale de viitor de carieră. Ai putea crede că studiul geografiei nu este nimic mai mult decât memorarea capitale de stat sau de învățare a parcelei de puncte pe o hartă. Dar, geografie, ca un domeniu academic, este mult mai mult decât asta!

Geografi profesionale explora și de a analiza multitudinea de conexiuni și relații între practic fiecare aspect al locurilor și spațiilor peste suprafața Pământului. Prin urmare, geografie este de fapt știința spațială original. Unii geografi au descris chiar domeniul pur și simplu (încă în mod corespunzător), ca studiul "de ce unde?" (Notă: Nu doar "? Unde")

Prin urmare, Geografie este cu adevărat interdisciplinară și integratoare prin însăși natura sa. Se explorează o gamă largă de subiecte și probleme, iar aceasta este singura disciplină la Universitatea Park pentru a întinde atât științele sociale și naturale. Având în vedere această gamă largă, programul de Geografie a fost conceput pentru a permite studenților flexibilitatea de a fi capabil de a selecta cursuri care suitele cel mai bine interesele lor individuale.

Geografia ca disciplină academică studiază dimensiunile spațiale ale, și legături între, cultură, societate și procesele de pe Pamant.

Combinând o bază temeinică în principiile analizei geografice și spațiale cu un cadru care poduri umaniste, științe sociale și științe fizice; ne propunem să contribuie la dezvoltarea viitorilor lideri pentru societate.

Cei care studiază geografia sunt bine pregătiți pentru a înțelege și a explica problemele politice globale care au loc între țări, culturi, orașe, și între regiuni în interiorul țărilor.

Datorită gama larga de domenii de specialitate, geografie este o disciplină care poate duce la un număr mare de opțiuni de carieră în aproape orice industrie.

Pentru a oferi flexibilitate maximă pentru studenții interesați când îți urmărești studii de geografie de la distanță sau în zona Kansas City, de licență în Geografie și oferte minore în programul de Geografie sunt oferite on-line și la Parkville nostru, Mo campus.

Ofertele de ieri

  • Bachelor of Science în Geografie - Minor în Geografie - Minor în Geoscience - Minor în Sisteme Informatice Geografice - Minor în Global Sustainability

Competențelor obținute prin studierea geografiei face absolvenți a cererii pentru o gamă largă de oportunități de angajare. Curriculum-ul geografie va pregăti studenții pentru afaceri și mediul academic încurajând în același timp abilități de învățare pe tot parcursul vieții. Legătura dintre geografie și lumea (cultural și fizic), face o listă variată de cariere. Abilități geografice sunt esențiale pentru înțelegerea modele fizice, modele umane, și procesele Pământului. Aceste abilități sunt importante pentru oricine gândire critică despre comunitatea globală. Departamentul de Științe Naturale și fizice salută parteneriate cu companii adecvate și agențiile guvernamentale pentru a plasa elevii în poziții de internship în mare sau un domeniu legat. Departamentul de Științe Naturale și fizice încurajează în mod activ pe elevi să lucreze în astfel de poziții de internship și consideră stagii să fie o parte integrantă a curriculum-ului. Acest grad necesită un minim de 120 de ore totale de credit pentru a absolvi.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 38 mai multe cursuri de la Park University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Sept 2019