Ce Managementul BSc financiar (Hons) Validat de curs la Universitatea Salford despre?

Dacă sunteți interesat într-un rol de conducere, cu un accent pe finanțe, atunci acest lucru ar putea fi cursul pentru tine. Principalele obiective ale cursului sunt de a dezvolta cunoaștere și înțelegere a practicilor de management și contabilitate financiară, și pentru a fi în măsură să aplice aceste abilități în afaceri și de management contexte diferite.

Elevii vor avea posibilitatea de a efectua munca la un proiect de grup și să prezinte un plan de afaceri corporate. Până la sfârșitul cursului studenții vor s-au dezvoltat abilități analitice și de evaluare, precum și capacitatea de a le aplica în afaceri și de management contexte diferite. Elevii vor fi, de asemenea, dezvoltat cunoaștere și înțelegere a teoriilor financiare actuale și practicile care vor spori eficiența lor ca manageri.

BSC (Hons) Management Financiar este livrat în mare parte prin intermediul combinate cursuri / seminarii, ateliere de lucru și sesiuni de tutoriale. Cursul este livrat pe bază de normă întreagă timp de trei zile de la Johns Centrul St.

Există șase module care sunt toate 20 unități de credit:

Strategia de Corporate

Acest modul va oferi o perspectivă la nivelul întregii organizații prin explorarea tehnici și procedee de strategie. Până la sfârșitul modulului elevii ar trebui să fie capabil să aplice cunoștințele și înțelegere a strategiei de la o varietate de afaceri din viața reală.

Simulare de afaceri

Acest modul își propune să dezvolte elevilor capacitatea de a pune în aplicare, să revizuiască și să aprecieze strategia de afaceri și deciziile de management în contextul unui mediu dinamic, competitiv pe piață. Elevii de angajare ar trebui să fie îmbunătățită prin experiența de timp real de afaceri de luare a deciziilor într-un mediu simulat.

Finanțe de afaceri

Scopul principal al acestui modul este de a oferi studenților cu o înțelegere aprofundată a rolului de manager financiar în cadrul unei organizații, și, de asemenea, mediul financiar extern în care funcționează organizațiile. La finalizarea modulului, studenții trebuie să fie capabil să înțeleagă ceea ce este necesar pentru managementul financiar eficient.

International Finance

Acest modul își propune să ofere studenților posibilitatea de a evalua gestionarea riscurilor, înțelege rațiunea pentru comerțul internațional și a investițiilor și funcționarea piețelor de schimb valutar. Până la sfârșitul modulului elevii ar trebui să aibă o înțelegere detaliată a problemelor de schimb valutar și de comerț liber.

Legea Corporate

Acest modul permite studenților să dobândească o cunoaștere solidă a cadrului legal cu privire la companii și de gestionare a acestora. La finalizarea acestui modul, elevii vor fi în măsură să se ocupe în mod eficient cu o mare varietate de materiale legale în contextul de rezolvare a problemelor. Ei vor fi, de asemenea, în măsură să analizeze și să aplice regulile de drept pe care se bazează dreptul societăților comerciale.

Tehnici de contabilitate de gestiune

Acest modul oferă o oportunitate pentru elevi de a aplica tehnici de contabilitate de gestiune pentru probleme de afaceri, cu un accent pe practică de rezolvare a problemelor. La finalizarea acestui modul, elevii vor fi capabili să selecteze și să aplice tehnici de probleme în ceea ce privește analiza problemelor financiare, în cadrul unei organizații.

Fiecare modul are nici două sau trei evaluări. Evaluările sunt prezentate peste patru perioade de evaluare pe tot parcursul anului. O serie de metode de evaluare este folosită, și exemple de evaluări sunt: ​​- raport individual - prezentare Group - Grupul de proiect - plan de afaceri - prezentare individuală - Examene

Vezi 13 mai multe cursuri de la The Manchester College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
1 an
La zi
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date