Acest program se concentrează pe studiul a organizațiilor și utilizarea de personal ca o resursă instituțională primară. Accentul este pus pe o abordare comportamentală știință / management în care înțelegerea proceselor comportamentale și de grup individuale este combinat cu tehnicile de gestionare a personalului în cadrul unei organizații. Această abordare interdisciplinară atrage din domeniile de management, Psihologie socială, și comportament organizațional pentru a crea competențe în relațiile interpersonale și între grupuri.

Misiune

Misiunea Programul de Managementul Resurselor Umane în School of Business Park University este de a pregăti studenții cu medii teoretice, cantitative, și practice astfel încât să poată dezvolta și de a folosi instrumente valide și fiabile de gestionare a resurselor umane și practicile. Elevii sunt echipate pentru a lua decizii care sunt echitabile, etice și conforme cu reglementările ocuparea forței de muncă, în timp ce deservesc organizarea și părțile interesate.

Declarație de viziune

Programul de Management Resurse Umane de Scoala de Business Park Universitatea va fi programul de alegere pentru o diversitate de elevi într-un format flexibil. Vom rafina continuu curriculum-ului nostru și metode de instruire astfel încât studenții să arate îmbunătățire demonstrabil pe tot parcursul programului de gradul lor.

Obiectivele programului Managementul Resurselor Umane academice și goluri Competente

 • Să demonstreze capacitatea de a raționa și de a discuta problemele și angaja abilitățile de gândire critică.
 • Să poată să integreze politica de afaceri și cunoștințe de strategie și de a aplica expertiza profesională și etică la toate nivelurile.
 • Să demonstreze o cunoaștere de lucru de integrare de date și metodologia de cercetare și rolul lor în procesul de luare a deciziilor MRU.

COMPETENTE

 • Identificarea problemelor implicate de achiziționarea de resurse umane, inclusiv analiza de locuri de muncă, planificarea resurselor umane, legi de egalitate de șanse, recrutare și selecție.
 • Identificarea problemelor legate de dezvoltarea, evaluarea si recompensarea resurselor umane prin training, managementul performantei, si sisteme de compensare.
 • Recomanda metodele preferate de selecție bazate pe nevoile organizatorice și condițiile de mediu.
 • Definirea modalități de măsurare a eficienței metodelor utilizate pentru selecție și plasare a resurselor umane.
 • Să distingă moduri în care angajații evalua corectitudinea unei structuri de compensare.
 • Identificarea variabilelor interne și externe implicate în stabilirea sistemelor de compensare.
 • Descrie cum să se măsoare comportamentele angajaților și performanță.
 • Identificarea criteriilor de determinare a eficienței măsurilor de performanță.
Program predat în:
 • Engleză

Vezi 38 mai multe cursuri de la Park University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Sept 2019