Citește Descrierea Oficială

Interesat de comunicare, de afaceri și IT și să aibă o afinitate pentru social media și noile media? Ei vor instrumentele de marketing și de numeroasele oportunități oferite de Web pentru a cunoaște? Vrei să înveți cum să fie campanii de publicitate de succes concepute și puse în aplicare? Vrei totul despre monitorizarea social media, strategic Web 2.0 consultanta, online, PR pentru a învăța de management al comunității și campanii? Ați dori să achiziționați abilitățile de comunicare și de brand know-how, precum și cunoașterea necesară on-line special a tehnologiilor Internet si intelegerea mecanismelor de pe web?

În timpul studiilor lor, elevii dobândesc o comunicare larg, tehnologia informației și fundație de afaceri pentru a dezvolta cu succes politici și strategii cuprinzătoare pentru campanii de marketing și de comunicare Web. În Universitatea Lăcașuri de învățare, precum și companiile, publicitate, PR sau agenții de evenimente sunt conectate prin alternarea teorie și practică de trei luni faze împreună organizarea și conținutul.

Ca parte din studii de marketing de licență și Communications Management la Școala de Comerț, o afacere de formare / funcționar pentru comunicarea de marketing care urmează să fie integrate. Cursul durează șapte semestre, faza teorie în al șaselea semestru petrecut cu peste hotare.

Absolvenții programului gradul de marketing si management de comunicații de muncă în departamentele de comunicare ale companiilor, în publicitate, PR si agentii de evenimente și mass-media. Management de proiect si consultanta, mai ales în companiile de IT sunt alte domenii.

Program predat în:
Germană

Vezi 4 mai multe cursuri de la Neuss University for International Business »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct. 2019
Duration
7 semestre
La zi
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date