Patru ani BSC speciale Onoruri ieri de a oferi căi pentru studenții să se specializeze în cinci domenii diferite și anume:

  • Tehnologia Informatiei
  • sisteme de informare
  • Computer Systems & Networking
  • inginerie software
  • Media Interactive
  • Securitate Cibernetică

Elevii ar putea alege zona de specializare, în funcție de preferințele și abilitățile lor.

SPECIALIZARE

01. Tehnologia Informației

Programul de gradul specializat în domeniul tehnologiei informației se referă la aspectele mai tehnologice și aplicate de calcul disciplină, inclusiv software de proiectare și inginerie software, sisteme de operare, administrare sisteme, și suport tehnic, precum și crearea de rețele.

Absolventii acestui program găsi de obicei, posturi de ingineri de software, arhitecti software de programare Programator, ingineri de asigurare a calității software, dezvoltatori web, manageri IT si administratori de sisteme.

Programul de gradul specializat în sisteme informatice să satisfacă cei care sunt interesați în a deveni specialiști care se concentrează pe integrarea de soluții de tehnologia informației și procesele de afaceri pentru a satisface nevoile de informare ale afacerilor și alte companii, care să le permită să își atingă obiectivele într-un mod eficient și eficace.

Absolventii acestui program găsi de obicei carieră ca analiști de afaceri, analiști de sistem, manageri de informații, și specialiști de informare.

03. Computer Systems & Networking

Programul de gradul specializata in Computer Systems și Networking acopera aspectele de inginerie calculator de calcul disciplină inclusiv de hardware, inginerie rețea, sistemele integrate, sisteme de comunicare, design de interfață, și automatizare.

Pozitii disponibile pentru astfel de absolvenți includ ingineri de rețea, designeri de rețea, designeri sisteme, administratorii de sisteme, designeri sisteme embedded, dezvoltatorilor de software încorporate, sisteme informatice de Conturi, managerilor de securitate de informare, administratori de baze de date, manageri IT și ingineri de comunicare.

04. Inginerie Software

Programul de gradul specializată în Inginerie Software pregătește pentru o carieră profesională prin furnizarea competențele necesare necesare pentru a dezvolta sisteme de mari de software la scară. Acesta combină o fundație solidă în inginerie cerințele, interacțiunea om-calculator, software de analiză și proiectare, programare, de asigurare a calității software-ului, abilitati de comunicare și o înțelegere a efectelor sociale ale IT. Absolvenții următoarele acest program gasiti pe pozitie ca: ingineri software, dezvoltatorii de aplicații mobile, ingineri UI, arhitecți software, dezvoltatori de jocuri, ingineri de asigurare a calității software-ului.

05. Interactive Media

Programul de gradul specializată în Interactive Media acoperă aspectele mai tehnologice și aplicate ale disciplinei calcul inclusiv dezvoltarea web, imagini digitale, de creație, animație și editare video.

Programul se adresează celor care sunt interesați în a deveni specialiști s-au axat pe tehnologie multimedia.

Absolvenții din acest program găsi de obicei, posturi ca animator, art director, e-commerce dezvoltator, producător executiv, grafic designer sau artist, designer de interactiv sau interfață de designer.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Sri Lanka Institute of Information Technology SLIIT »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Ian 2020
Duration
4 anii
La zi
Price
3,800 USD
pe semestru
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date