Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Science în Mobilă și Tehnologie din lemn

GMIT Letterfrack Campus

Absolvenții sunt echipate cu abilitățile de mobilier din lemn și tehnologii care sunt necesare în mediile de producție moderne. Ei dezvoltă cunoașterea tehnologiilor de fabricație actuale și pot demonstra o înțelegere clară a practicilor de afaceri și de lucru cu capacitatea de a fabrica de mobila si produse din lemn de calitate și de precizie în întreprinderi comerciale competitive.

Absolvenții au o înțelegere clară a naturii și a proprietăților materialelor și finisajelor utilizate în industrie. Ele pot funcționa în mod competent și în condiții de siguranță o gamă de echipamente de fabricație convenționale și automate și poate pune în aplicare o planificare fabrica, layout-ul, organizarea muncii și a fluxurilor de producție.

Cursuri și laboratoare susțin activitatea pe bază de atelier și să acopere elementele esențiale care integrează. Aceste proiecte și activități stau la baza unui bloc intensiv de plasare de muncă, care pot fi întreprinse în Irlanda, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Europa, Australia și alte părți ale lumii.

Module program


Anul 1: A învăța să înveți, Fundația Desen, Materiale, Tehnologia de fabricație, Grafică tehnică, matematică, istorie Mobilă și procesul de proiectare, Construcții Mobilă și Proiecte 1

Anul 2: Stiinte Aplicate, Grafică Aplicată și Aplicații informatice, Management și Economie, Advanced Manufacturing Technology, Operations Management 1, 2 Proiecte

Anul 3: CAD / CAM, Product Development, Operations Management 2, automatizare, Proiecte comerciale și de lucru de Plasament, marketing și finanțe și mediu de reglementare

Oportunități de carieră


Absolvenții sunt angajați într-o varietate de produse din lemn si mobilier pentru companiile de producție în cazul în care este necesară cunoașterea tehnologiilor de fabricație și de producție. Cu o experiență, absolvent este bine plasată pentru a lucra la un nivel de supraveghere și de gestionare.

Alte informații esențiale

  • Acest program implică instruire în utilizarea unei game largi de utilaje din lemn.
  • studenții anul 1 trebuie să achiziționeze instrument, siguranță și kituri de proiectare la inregistrare pentru acest program, care sunt obținute și specificate de GMIT.
  • Se recomandă ca solicitanții au o licență European Computer Driving (ECDL).
  • O destinație de plasare vastă de lucru este, de asemenea, încorporată în anul trei al programului, care poate avea loc în Irlanda, Marea Britanie, SUA, Australia sau alte locații.
  • Un termen de studiu într-un al treilea Institut de nivel de peste mări pot fi, de asemenea, luate în considerare, în locul acestei destinații de plasare industrie.
  • Un certificat de nivel superior 6 este încorporat în acest program și Elevii pot dori să ieșiți cu acest premiu după finalizarea ani de unu și doi.

Follow-on Studii


Absolvenții pot aplica pentru locuri de pe patru ani de Bachelor of Science (Onoruri), in Mobilă și Tehnologie din lemn la GMIT Letterfrack.

Program predat în:
Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT) »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date