Citește Descrierea Oficială

BTS și al doilea și al treilea an de licență în Digital Design sunt realizate în paralel și să permită obținerea unui grad dublu, diploma de stat BTS eliberată de către Ministerul Educației și Bachelor International în design grafic, opțiunea multimedia.

Această formare se întâlnește învățarea conceptuală și semantic legate de comunicare (calitatea mesajului, relevanța înseamnă), din material plastic (compoziție, tipografie, grafică, culoare) și tehnologice (mijloace de control infographic, cunoașterea sistemelor de imprimare).

Ea face designer de digital, de lucru pe digital design interactiv și sprijină: intranet și internet, DVD-uri, aplicații mobile, crearea de animație sau 3D ... Această formare necesită un stagiu obligatoriu într-un mediu profesional, un minim de 6 săptămâni, în cadrul o agenție de comunicații sau un studio de design grafic proiectarea de produse digitale și interactive.

Obiectivul de formare:

Deveni un designer digital pentru a controla strategia de comunicare și de a crea produse de pe suport și diverse suporturi digitale.

Cerința de intrare: Având deja a făcut un upgrade de Arte Aplicate (Manaa) sau un an de formare în artele aplicate.

Condiție: Creativitatea, sensibilitatea tehnologică multidisciplinară, abilități de comunicare, cunoașterea mediului IT și software-ul (Illustrator, Photoshop, Indesign), arta si cultura contemporana.

Tranzacții: proiectant independent de comunicare pentru radiodifuziune digitală, angajat sau consultant în calitate de director artistic asistent in agentii de publicitate, studiouri sau ateliere de design grafic pentru difuzare digitală.

Studii suplimentare: În paralel cu cursul clasei de actualizare și BTS, Autograf oferte validate prin echivalarea unui BA în Design digital, care poate fi direcționată către Master of Art Director în Design grafic, opțiunea de creare digitală, RNCP ca nivel I (BOE 09/12/2012).

De asemenea, este posibil să-și continue studiile în școlile publice de arte aplicate, care conduc la diplome superioare de arte aplicate (LSS) sau unite printr-un cursuri universitare echivalent.

Mărturia unui fost student la BTS și licențiat în Digital Design:

Thomas

"După un an de pregătire și un experiment eșuat în BTS comunicarea vizuală a imprima alternativ opțiune într-o altă școală, am început să lucrez un an și apoi am vrut să-și reia studiile în comunicare vizuală BTS, dar cu opțiunea multimedia (prostie "hui BTS design grafic și opțiunea de comunicare media digitale). Am ezitat între două școli și în cele din urmă am ales Autograf deoarece premisele erau mai mari și mai potrivite pentru artele aplicate. Jean-Pierre Douté, șeful Autograf alternativ, am găsit o companie care ma angajat contract profesionist, asa ca am inclus clasa alternativă. tutorele meu a studiat in afaceri de cinci ani mai devreme BTS Autograf în comunicarea vizuală.

Depind de departamentul de comunicare, eu lucrez atât pe site și pe catalog, mediul de comunicare internă, am creat bannere flash, carti de vizita, un buletin ... etc. Este o mare experienta. Un Autograf, evoluează într-o atmosferă veselă, și este mai profesionist decât pregătire academică, prezența unor vorbitori profesionale de partea noastră este foarte formativ. Workshop-urile sunt foarte interesante, este autonomă și independentă, care lucrează ca o agenție și, atunci când, în primul an, beneficiază de experiența elevilor din clasa a doua. Astăzi, scopul meu este de a integra licența media digitală online la Gobelins, pentru a aprofunda în continuare acest domeniu. "

Atelier Multimedia Autograf

Atelier de o săptămână pentru a 2-a și a 3 ani de licență Digital Design pe tema unei aplicații mobile în jurul valorii de skateboard-ul.

Program predat în:
Limba franceza

Vezi 4 mai multe cursuri de la Autograf »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date