Read the Official Description

De licență (Hons) în Arte Media & Design

Programul MAD are ca scop pregătirea studenților să urmeze excelența creativă într-o varietate bogată de profesii, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, artiști vizuali, artiști digitale, designeri interactive, web designeri, etc. Prin arte vizuale riguroase, mass-media și de formare de proiectare cuplat cu colaborari interdisciplinare, experimentări trans-media și activități de schimb, programul MAD va oferi studenților un motiv puternic pentru a se dezvolta dincolo de zonele lor de confort și de a explora limitele cunoștințelor și abilităților lor.

Scopul final al programului MAD este de a instrui absolvenți de a fi "transportor" sau "comunicator" de mesaje pentru a îndeplini nevoia politicii naționale în ceea ce privește inovația. Obiectivele programului sunt:

 • Pentru a oferi studenților cu cunoștințe fundamentale și abilitățile necesare pentru a crea opere de arte și design media.
 • Pentru a hrăni viitori artiști vizuali profesioniști, artiști și designeri digitale.
 • Pentru a educa viitor istorici de artă și specialiști ai muzeului, cu o perspectivă globală asupra artelor media.

Curriculum

Elevii sunt de așteptat pentru a finaliza 132 de unități.

BmadCurriculumStructure

* Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Perspectivele de carieră

În timp ce furnizarea programului MAD este o nouă dezvoltare în UIC, majoritatea absolvenților de programe similare din alte instituții au obținut locuri de muncă în companii de design, companii de film, companii de web, firme de animație, case de producție, muzee, galerii, case de artă și alte zone de angajare sunt direct legate de industriile creative. Așa cum sa menționat anterior, programul MAD are ca scop pregătirea studenților să dezvolte carierele lor într-o gamă bogată de profesii ca:

 1. Artiști (pictor, sculptor, artiști digitale, artiști de sunet, etc.)
 2. Designerii (designer de produs, designer de web designer comercial, etc.)
 3. administrator de artă (muzeu, galerie de personal)
 4. agent de artă

Mai mult decât atât, absolvenți ai programului MAD pot urmări, de asemenea, studii postuniversitare în diferite domenii, de exemplu:

 1. producție digitală
 2. Animație și mișcare de proiectare
 3. Proiecte interdisciplinare și performanță
 4. arte interactive
 5. Design-audio vizual
 6. Design de produs
Program taught in:
Engleză

See 22 more programs offered by United International College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
4 anii
La zi
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date