Read the Official Description

Bachelor Aplicată (BEng Onoruri) în Avionics Tehnologie

Bachelor Aplicată (BEng Onoruri) în Avionics Technology oferă o stimulare, dinamică și hands-on curs în avionică inginerie. Acesta include studiul de proiectare, producție, dezvoltarea și întreținerea sistemelor electrice și electronice în avioane, sateliți, elicoptere și aeriene fără pilot Vehicule (UAV).

Bachelor Aplicată (BEng Onoruri) în Avionics Technology oferă, de asemenea, o bază solidă în aspectele cheie ale domeniului avionică, cum ar fi comunicațiile, navigație, sisteme de zbor pentru controlul aeronavei, sistemele de coliziune evitare, cutiile negre, radar si sonare. Programul pregătește studenții pentru diverse locuri de muncă și cariere în electrice, electronice, de comunicare și de domeniul de navigare cu un accent mai mare față de industria aviatică.

Următoarea calificare este de asemenea disponibil ca premiu de ieșire de Bachelor Aplicată (BEng Onoruri) în Avionics Technology.

  • Superior National Diploma (Diplomă Avansate) în Avionics Inginerie - 2 ani

De ce se înscrie pe acest program?

Inginerii avionică lucrează în unul din cele mai avansate tehnologic ramuri ale ingineriei. Ei proiecta, construi, de testare și să mențină echipamente electrice și electronice la bordul aeronavelor. Lucrează în acest domeniu, vă va oferi șansa de a conceptualiza un proiect, de la placa de desen la planificarea și implementarea.

Paradigma programului este cu mai puțin accent pe teorie și mai mult pe cursuri și aplicarea skill-based. Elevii vor învăța complexitatea sistemelor de aeronave avionică, diferitele tipuri de eroare de sistem care pot apărea și implicațiile eșecuri. Ea îmbină diferite discipline, cum ar fi matematica, știința, tehnologia sisteme electronice de bord, inclusiv aerodinamica, de control al zborului, electronica si comunicare. Este un program extrem bazat pe abilitate cu scopul de a face abilitățile studentului transferabile la o gamă largă de opțiuni de angajare în cadrul industriei aviatice.

Acreditare

Bachelor Aplicată (BEng Onoruri) în Avionics Technology este un program de dublu premiu acordat de Emirates Aviation University si Universitatea Coventry, Marea Britanie. Premiul a eau este recunoscută de către Autoritatea Națională pentru Calificări (NQA) din EAU.

Diploma Național Superior (Diplomă Avansate) în Avionics Engineering este un premiu dublu de ieșire conferită de Emirates Aviation University și Pearson din Marea Britanie. Premiul a eau este recunoscută de către Autoritatea Națională pentru Calificări (NQA) din EAU.

Perspectivele de carieră

EAU are o relație de lucru de prim rang, cu Emirates Airline si alte unități de aviație Emiratele Arabe Unite, care oferă oportunități excelente de locuri de muncă. Studenții noștri au plecat pe pentru a găsi o carieră în atât de proiectare avionică și de aplicare și de inginerie de întreținere cu firme aerospațiale, furnizori de sisteme, Producatori de componente de și furnizorii de servicii.

Experienta practica

Nu numai că vor învăța elevii teorie cuprinzătoare, dar va oferi, de asemenea eau mijloacele necesare pentru a obține experiență practică în laboratoare și ateliere de lucru bine echipate precum și experiență practică într-un mediu de lucru real, prin intermediul formării de locuri de muncă și stagii acolo unde este cazul.

Alumni succes

Firmele care au angajat absolvenți ai Universității Emirates Aviație Aplicată Bachelor (BEng Onoruri) în programul Avionics Technology includ: Compania aeriana Emirates, Etihad Airways, Air Arabia, Flydubai, Mubadala Industria aerospațială și Bahrain Air Force.

plan de curs

Un plan tipic de studiu de trei ani

Studii suplimentare

Bachelor Aplicată (BEng Onoruri) în Avionics Tehnologia vă permite să progreseze să studieze la nivel de master în mai multe discipline de inginerie și non-Inginerie

Mod de livrare

Bachelor Aplicată (BEng Onoruri) în programul Avionics Tehnologia poate fi studiat pe bază de normă întreagă numai.

DURATA

Trei ani.

Program taught in:
Engleză

See 7 more programs offered by Emirates Aviation University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Duration
3 anii
La zi
Price
85,000 AED
Taxe de școlarizare, 2500 AED taxă de înregistrare
Deadline
By locations
By date