Citește Descrierea Oficială

"Business Economie și Management" (BEM) este echivalentul în limba engleză a programului de studiu "ekonomika un manažment podniku" (în limba slovacă). Din anul universitar 2005/2006, acest program este predat în limba engleză, cu acreditarea completă conform Legii slovacă.

Absolventul programului Bachelor "Business Economie și Management" este în măsură să facă uz de cunoștințele dobândite în economie, metode cantitative, drept, management și marketing. Cunoștințele lor se extinde în planificarea afacerii, management de producție, comerț internațional, analiza financiară și a spiritului antreprenorial în întreprinderile mici și mijlocii. Ele sunt, de asemenea, instruiți pentru a obține abilități în comunicare profesională în limba engleză și abilități practice în domeniul tehnologiei informației.

Absolvenții sunt, de asemenea posibilitatea de a rezolva problemele intermediare în calcule, bugete, planificare și organizare a proceselor de afaceri. Ei au cunoștințe de bază de relații manageriale în funcțiile de afaceri și o bază solidă de a aplica cunoștințele lor în special în întreprinderile mici și mijlocii.

Formular de aplicare

Vă rugăm, completați formularul de cerere adecvat, semnați-l și anexați următoarele documente: - Curriculum Vitae - plata taxei de admitere și documentul de plată - fotocopie a pașaportului și a Solicitanții din țările UE: - Certificat de absolvire a școlii secundare (pentru studiul de licență - primul grad) sau certificat de studii de licență (pentru studiul de Master - gradul doi) tradus în engleză - notarial Solicitanții de copiere din țări din afara UE: - învățământul secundar certificat de absolvire (pentru studiul de licență - gradul) sau certificat de studii de licență (pentru studiu de Master - gradul doi) tradus în engleză și supralegalizate - înseamnă comfirmed de Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Justiției și Ambasada slovacă.

Pentru solicitanții din țările care au ratificat Convenția la cererea de autorizare Superior al Records publice de anulare aplicabile în Republica Slovacă, un certificat special (apostilare) acordate de către autoritatea competentă va fi suficientă pentru aprobarea plauzibilitatea certificatului de educație.

Vă rog, trimiteți toate documentele prin:
31 martie 2017

Formularul Appliaction cu toate documentele necesare trebuie să fie trimise prin poștă la următoarea adresă:
Facultatea de Științe Economice, Universitatea Matej Bel
Diana Hiadlovská
Departamentul de studiu
Tajovského 10
975 90 Banská Bystrica
Slovacia

persoană de contact: Diana Hiadlovská - e-mail: diana.hiadlovska@umb.sk

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019