Citește Descrierea Oficială

După un curs de 2 la 3 ani într-un domeniu specific de proiectare (design grafic, design-spațială, design interior, design de produs, spațiu și de comunicare de volum ...), nimic nu vrea să se extindă practica sa la un design la nivel mondial, eco -cap și receptiv ( "adaptiv") pentru a optimiza profilul său de designer.

Design-ul general este eficiența și coerența prin adoptarea unei abordări de proiectare cruce, care consideră marca, produsul, designul acestuia, ambalajul său, comunicarea grafică a acesteia și digitală, locul de producție și de vânzări. Adăuga o dimensiune responsabilă optează pentru un design economic și responsabil față de mediu, durabil, rațional, util, eficient și receptiv. Te emerge ca designer de la nivel mondial și responsabil pentru societăți reprezintă o valoare adăugată reală. Companiile sunt într-adevăr, din ce în ce forțați să respecte o serie de standarde de mediu. Ei văd un interes de marketing pentru a se poziționa ca societate responsabilă față de mediu, activ și inovator în dezvoltarea durabilă, de poziționare, care va spori imaginea lor de brand în ochii publicului.

Obiectivul de formare:

Adresându-design cuprinzător, în promovarea cruce și a dialogului între diferitele domenii de proiectare și a noilor tehnologii. Să promoveze un design durabil, ecologic, având întotdeauna în vedere constrângerile de durabilitate economică, adaptabilitatea mediului și multi-media. Fie o poarta de acces spre absolvent de masterat de tipul: Art director în design grafic și Arhitect Designer de interior, în special.

Cerința de intrare:

Au finalizat un curs de 2 sau 3 ani, validată printr-o diplomă în domeniile de design grafic, design-ul Digital, Design de Produs și Space Design.

Program:

Subiecte generale Engleză, drept, economie, sociologie, marketing aplicate la dezvoltarea durabilă și proiectarea ecologică, cultura de comunicare, design, Web design

discipline tehnologice : Calcul aplicată (de procesare a imaginii în 2D, 3D, încă și în mișcare, CMS), fotografie, dur, storyboard

ateliere de proiectare generale : Print si digital design grafic, design de produs, de ambalaj, design de spațiu, arhitectura de interior, scenografiei, practica din plastic.

2 proiecte mari transversale : Unul pe semestru, organizate în principal sub forma unor ateliere de lucru.

1 meditat proiect personal.

Studii suplimentare:

După validarea de Bachelor este posibil să se continue în Master of Arts în Graphic Design Director, opțiunea de design grafic, publicitate creativă și creație digitală, nivel RNCP Titlul I (JO din 09/12/2012). De asemenea, este posibil să continue să Master Arhitect Designer nivel interior RNCP Titlul II (BOE 07/25/2015).

Program predat în:
Limba franceza

Vezi 4 mai multe cursuri de la Autograf »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date