Burlac de educație fizică

North Park University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Burlac de educație fizică

North Park University

Licențiat în Educație Fizică

Posibilitatea de a insufla valoarea exercițiu și sport, care este cunoscut pentru a beneficia noastre mentale si fizice de sanatate a crescut din ce în ce critic ca națiunea noastră se confruntă cu probleme de sănătate publică montare. Veți obține o fundație științifică în mișcare umană și să fie pregătit pentru a deveni un profesor sau antrenor, furnizarea de conducere în mediile educaționale și recreative pentru ai ajuta pe alții dezvolte abilitățile atletice si comportamente sanatoase care va dura o viata.

De ce North Park?

Programul nostru va ofera de formare științifică și dezvoltarea profesională va nevoie pentru o cariera ca profesor sau antrenor. Cu un accent pe care servește diverse populatii in timp ce invata, împreună cu studenții North Park din medii culturale diferite, ne-am preda dezvoltarea fizică curriculei de învățământ și metodele pe care le va fi capabil să aplice într-o clasă, comunitate club de agrement, sau facilitate Athletic privat.

Cariere în educație fizică

Majors de educație fizică atinge poziții de conducere în K-12 școli, colegii și universități, districte parc și alte setări de agrement, de lucru ca profesori, antrenori, directori de sport, și lideri district parc, printre altele.

Alumni Cariere

  • Educație Fizică Profesor
  • Liceul Athletic Director
  • Antrenor
  • Personal Trainer
  • Antreprenor Apparel Athletic
  • Park District Administrator

Profesor de certificare / Experiențe Practică

Studenții care doresc să predea educație fizică în școlile primare sau secundare vor finaliza K-12 de certificare secvența de educație prin Școala de Educație North Park. Consilierii atât din PE majore și Școala de Educație va asigurați-vă că sunteți pe drumul cel bun pentru cerințele de care aveți nevoie, inclusiv experiența de predare elev într-o școală publică din Chicago, o școală privată, precum și un tramvai școală pentru a absolvi gata pentru a preda ca un complet educator calificata.

Cerinte program

Cursuri Major:

  • 36 (BA) sau 41 (BS) de ore de credit
  • 46 de credite Core Curriculum
  • 120 de ore totale de credit pentru absolvire
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Chicago, Illinois
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Chicago, Illinois
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala