Burlac de educație muzicală

North Park University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Burlac de educație muzicală

North Park University

Licențiat în Pedagogie muzicală

Dacă vă place muzica și visul de o carieră în cazul în care vă puteți inspira și pe alții pentru a partaja pasiunea ta, o diplomă în educație muzicală va obține ai început pe calea dreapta. Veți ghida elevii spre o dragoste de muzică, ajutându-i câștige încrederea și să se extindă lor imaginații-lucruri pe care le vei folosi indiferent de ce cariera viitoare îl urmăresc. Educatori Muzica lucrează în școlile publice și private, la toate nivelurile de grad, precum și la organizații comunitare, tabere, biserici, si instructori privați.

De ce North Park?

Deveniți un profesor excelent în timp ce finisare propriul talent muzical prin programe de muzică și de educație North Park lui. Vei primi de formare esențial veți avea nevoie, în ambele discipline din facultate care te va mentor în timp ce atinge propriile scopuri academice și profesionale. Consilierii din ambele Școala de Muzică și Școala de Educație va lucra cu dumneavoastra pentru a alege cele mai bune ansambluri pentru talentul dumneavoastră și se potrivesc cu experiență la clasă cele mai potrivite pentru scopurile tale. Când treceți, veți fi certificate pentru a preda muzica la elevii din clasele gradinita, prin doisprezece.

Cariere în muzică Educație

 • Specialist muzică elementar
 • Director Mijlociu școală / ridicat vocal
 • Director Orientul Mijlociu / bandă liceu
 • Liceu director Mijlociu / orchestră
 • Muzician profesionala
 • Muzician Biserica
 • Profesor de muzică privată

Oportunitati de performanță

Ca membru al uneia dintre ansambluri semnatura North Park vă veți efectua pe tot parcursul anului on și off-campus. Evenimente anuale speciale includ Festivalul de Colinde Lecții și, Muzică de Cameră Showcase Concursului, și Opera / Oratoriul.

Sală de clasă Experiență

Program de educație muzicală North Park utilizează resursele de toate gradele noastre educaționale pentru a te în săli de clasă reale mai devreme și să faciliteze tranziția de la observator la profesor elev. Iată progresia:

 • Observații punctuale, ca parte a cursului metodelor
 • Profesor Aiding: observa și asistență cadrelor didactice / studenți (50 + ore)
 • Mini-predare: pregătirea și învăța o lecție în fiecare zi (7 săptămâni)
 • Student de predare: de predare full-time (10-16 săptămâni)

Alege o Specializarea de predare

Ca un mare educație muzicală, veți lua cursuri pentru a vă pregăti pentru a preda în toate setarile-corale, instrumentale, și generale. Pe dumneavoastră instrument de primar propriu sau voce, veți selecta, de asemenea, o zonă de specializare predare, fie instrumental sau voce / pian, deși certificare va fi cuprinzător. Toate opțiunile de învățământ muzică transporta același număr de cerințe de creditare și de experiență de predare pentru absolvire și certificare / licensure.

Parteneriate comunitare

Scoala de muzica partenerilor cu Școala Populară de Muzică, o organizație din Chicago care oferă educație muzicală liber la copii, în cadrul proiectului a ta, un program care oferă orchestra liber după-școală de învățământ muzică. Elevii North Park petrece muzică de predare timp la școlile publice din apropiere, câștigând experiență valoroasă și mentorat tinerilor muzicieni.

Certificat în muzica pentru schimbări sociale

Acest nou certificat de licență este primul de acest gen din natiunii, oferind pregătire pentru North Park majors muzica pentru a preda prin filosofia El Sistema-inspirat de instruire muzică. Acest certificat a evoluat de la o colaborare in curs de desfasurare cu Scoala de muzica Poporului, și este disponibil în combinație cu orice program de studii de muzică.

Cerinte program

 • 59 oră de cursuri majore
 • 35 de ore de cursuri de educație
 • 40 credite Core Curriculum
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Chicago, Illinois
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Chicago, Illinois
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala