Burlac de formare atletic

North Park University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Burlac de formare atletic

North Park University

Bachelor de Athletic Training

Cu un accent sporit pe sănătate, una dintre ocupații cea mai rapida crestere pe piata muncii si in cerere piese de gradul este de formare atletic. Fie că doriți să fie pe linia frontului de joc de acțiune câmp sau reabilitarea pacientii raniti, de formare atletic oferă o varietate de oportunități. Formatori Athletic sunt certificate furnizorii de servicii medicale care lucrează în școlile secundare, colegii și universități, clinici medicina sportiva, organizațiile sportive profesioniste, spitale, birouri medici, precum si industrie, corporative, militare, și setările artelor spectacolului.

De ce North Park?

Program de formare atletic North Park vă oferă experiența hands-on și abilitățile de aplicare reale care le puteți utiliza imediat după absolvire. Ca singurul program de formare atletic de licență acreditate în orașul Chicago, studenții noștri de training atletic sunt în cerere mare pentru experiențe clinice interesante și stagii. Curriculum-ul nostru îmbină sala de clasă și a experienței clinice, pregătindu-vă pentru a trece cu succes Consiliul de examen de certificare pentru a deveni un trainer certificat atletice.

Athletic Training Programul Educațional North Park este acreditat de către Comisia privind acreditarea Athletic Educație Formare Profesională (CAATE).

Cariere în Athletic Training

 • Antrenor Athletic de profesionist, colegiu, sau sport de liceu
 • Formator Athletic intr-o clinica medicina sportiva
 • Terapeut fizic sau la locul de muncă
 • Asistent medic
 • Instructor

Alumni Cariere

 • Șeful Athletic Trainer, Vancouver Whitecaps (MLS)
 • Medicina Sportiva si Kinetoterapie, Athletico
 • Asistent Athletic Trainer, Concordia University Chicago
 • Stagiu, Minnesota State University, Mankato
 • Profesor universitar, Universitatea Internațională Trinity

Athletic Training Procesul de aplicare

Studenții interesați în aplicarea pe atletic de formare început majoră prin luarea introducerea a cursului de formare atletic în timpul primului semestru la North Park. În acest curs, tu nu numai veți afla despre profesia, veți primi, de asemenea, un pachet cerere pentru program. Acest proces de aplicare are loc în timpul semestrului de primavara din primul an.

Stagiile clinice

Hands-on experiență este cheia pentru a deveni un antrenor atletic. Programul nostru include șase rotații clinice, utilizand facilitățile noastre de stat-of-the-art pe-campus, precum și de lucru la o varietate de site-uri de prestigiu, interesante off-campus în orașul Chicago.

Certificate formatori atletice

Formatorul atletic certificat (ATC) este un profesionist din domeniul sanitar care colaboreaza cu medicii pentru a oferi îngrijire pentru o gama larga de populatii. Pentru a câștiga de certificare, ATCS trebuie mai întâi absolvent de la un program de studii de formare atletic acreditat de către Comisie privind acreditarea Athletic Educației formare, așa cum North Park este. În timpul semestru final, va fi eligibil pentru a lua camera de examen național de certificare.

Primul-încercare de Nord Park care trece rata pentru examen BOC este 74.07%, iar rata globală de întâlnire pentru absolvenții de studii de la ATEP North Park este de 92.59% (procentele sunt agregate de trei ani).

Cerinte program

 • 64 de credite de cursuri majore
 • 46 de ore trunchiul comun
 • 120 de credite totale de absolvire
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Chicago, Illinois
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Chicago, Illinois
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala