Citește Descrierea Oficială

Licențiat în Arte Frumoase - Textile

NSCAD vă introduce în domeniul textil divers, care cuprinde arta, știința și tehnologia. Programul integrează preocupările conceptuale pe măsură ce studiați tehnicile și abilitățile de proiectare implicate în tradițiile textile de țesut, vopsire și imprimare. Veți examina relația dintre materiale, procese și producător, precum și rolul esențial pe care îl joacă produsele textile în culturile lumii. Cu un accent pe materiale și tehnici durabile și organice, programul menține valorile artizanale și încorporează metodologii digitale.


 Moda vă oferă un curriculum echilibrat prin care să dezvoltați abilitățile și cunoștințele legate de designul imaginativ și competența tehnică și să exploreze problemele și semnificația modă și acoperirea corpului. Programul oferă un studiu intensiv de conceptualizare, producție și înfrumusețare a stofelor și a altor materiale. Bazele de cunoștințe și de calificare rezultate vă vor permite să dezvoltați articole de îmbrăcăminte individuale, artă purtătoare, haute couture și costum pentru film, teatru și dans.


 Absolvenții NSCAD Textiles and Fashion sunt firme de succes, designeri de interior, educatori comunitari, critici, curatori, profesori la colegii / universități și administratori de arte în galerii și muzee. Mulți au urmat studii postuniversitare și au devenit scriitori


Facilităţi


• Clădire Jacquard digitală TC-1 cu 12 module, cu 2640 de cârlige, capabilă să țese la țesătură de 43 "

• Software-ul JacqCAD Master și Proweave

• 4, 8, 12 și 16 războaie de podea de diferite lățimi, unul cu un sistem de aer dobbi sistem complet echipat colorant

• Studio de design de suprafață cu o varietate de mese tipărite, o cameră întunecată, mese cu lumină de vid, spălare sub presiune, mașină de transfer de căldură, abur, mașină de spălat, uscător și frigider comercial

• Studiouri de modă cu 10 mese mari de tăiere, 14 mașini industriale de cusut, mașini de găurit fără greutate industrială, 3 sertizatoare, forme de îmbrăcăminte și câteva mașini de uz casnic specializate.

• Mașini de tricotat

• Caz de afișare pentru munca elevului


Vezi 8 mai multe cursuri de la NSCAD University - Nova Scotia College of Art and Design »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019