Scopul nostru este să cultivăm profesioniști în administrarea afacerilor. Talentele remarcabile din țară și din străinătate, precum și cele cu experiență în afaceri sunt selectate și numite ca cadre didactice. Colaborăm cu industria și permitem studenților să înțeleagă cum funcționează într-adevăr industria prin programele noastre de stagiu. Acest lucru va integra cu adevărat teorii și practici, precum și va atenua decalajul dintre cunoaștere și aplicare.

Departamentul își propune să construiască cea mai puternică echipă de predare și cercetare în administrarea afacerilor la nivel național și să demonstreze studenților noștri profunzimea cunoașterii în aceste domenii prin integrarea puterii academice și a resurselor Grupului Chinatrust Financial atât în ​​țară cât și în străinătate. Elevii din acest departament vor fi expuși unui mediu de învățare diversificat: curriculum-uri profesionale, dezvoltarea întregii persoane de la educația artistică liberală, pregătire solidă în învățământul lingvistic, formare în educația fizică, auto-reflecție de la învățarea serviciilor, , Experiență reală prin programe de internship, vizite internaționale internaționale și un sistem macroscopic de mentor-mentee. Patru ani de astfel de învățare holistică vor cultiva studenții noștri în talente remarcabile în managementul afacerilor cu gândire independentă, abilități profesionale inovatoare, caracteristici oneste și practice și o viziune internațională.

Departamentul de Administrarea Afacerilor

Serviciile financiare sunt serviciile economice oferite de industria financiară, inclusiv băncile, companiile de asigurări, societățile de administrare a fondurilor, brokerajul de acțiuni, fondurile de investiții etc. Având în vedere caracteristicile serviciilor financiare, acest curs introduce teoria marketingului și a comportamentului consumatorilor și se aplică în continuare în industria serviciilor financiare.

Curriculum

Programul constă în principal în două părți: teorii financiare și de marketing. Programul și cursurile îi permit studenților să înțeleagă teoria marketingului, a comportamentului consumatorilor, a mediului și a serviciilor financiare și a dispozițiilor legale conexe.

CTBC
Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la CTBC Financial Management College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date