Citește Descrierea Oficială

Burlaci în afaceri

Curriculum-ul de afaceri de licență de la Școala de Afaceri satisfacă studenții de la diferite etape de carieră.

Dacă sunteți un student în anul întâi sau al doilea de studentie la UW Bothell și doriți să exploreze posibilitatea de a deveni un student de afaceri, va rugam sa ia in considerare aceste două courses-

 • BBU 201 Introducere în Afaceri
 • BBSKL 200 Pregătirea pentru lumea afacerilor

În plus față de studenții divizie inferioară de la UW Bothell, salutăm cereri de la colegiile comunitare și alte școli de 4 ani.

La admitere, va trebui să completeze 90 de credite la UW Bothell la nivelul 300-400. Clasele sunt clasificate ca bază (necesar pentru All 30 credite), opțiunea / concentrare, electives (afaceri, general și non-business) și Capstone (necesar pentru All 10 credite). Toți elevii trebuie să completeze un minim de 10 credite în non-business electives generale.

Cursuri de bază

Cursuri de bază sunt concepute pentru a oferi studenților fundamentele de afaceri. Ele reprezintă 30 de credite de studiu și trebuie să fie luate în primul an al elevului. Cursurile sunt:

 • BBU 300 - Managementul Organizatiilor (4 credite)
 • BBSKL 300 - Munca în echipă Aptitudini (1 credit)
 • BBU 307 - scris de afaceri (5 credite)
 • BBU 310 - managerială Economie (5 credite)
 • BBU 320 - Marketing Management (5 credite)
 • BBU 340 - Operațiuni și Management de proiect (5 credite)
 • BBU 350 - Afaceri si Finante (5 credite)

Opțiuni / Concentrațiile

Elevii pot alege să studieze posibilitatea de contabilitate sau alege una dintre șase concentrații. În plus, elevii pot alege cursuri de interes din diferite vorbesc concentrations- la un consilier despre premisele curs înainte de a începe această cale. Detaliile sunt mai jos:

Opțiunea de contabilitate pregătește studenții pentru o carieră în privat, guvern, și non-profit și contabilitate publică.

finanțe oferă cunoștințe avansate și competențe în zonele critice de corporate finance, de gestionare a investițiilor, precum și de gestionare a instituțiilor financiare.

administrare examinează o varietate de elemente care determină performanța și succesul organizațiilor: comportamentul individual și motivare; echipe și lucrul în echipă; Sisteme de organizare, structura, si design; concurența și strategia; și interacțiunea cu guvernul și alte părți interesate externe.

Sisteme de Management al Informației oferă studenților cu abilități tehnice și de afaceri pentru a rezolva problemele de afaceri în medii bazate pe tehnologie. Elevii învață să analizeze și proiectarea sistemelor informatice eficiente, cu succes a gestiona proiecte software, si pentru a maximiza experiența clienților online.

marketing se concentrează pe dezvoltarea de programe coordonate pentru a gestiona cu succes relatia unei companii cu clienții săi țintă în scopul de a atinge obiectivele strategice într-un mediu competitiv.

Retail Management oferă o oportunitate de a dezvolta o cunoaștere în profunzime de subiecte importante, cum ar fi de analiză de vânzare cu amănuntul, achiziționarea mărfurilor, marketing de vânzare cu amănuntul, managementul lanțului de aprovizionare, operatiuni de retail, tehnologie de vânzare cu amănuntul, și de conducere.

Tehnologie și Inovație Managementul subliniază cadre și instrumente analitice pentru gestionarea eficientă a inovării în întreaga firmă.

Concentrațiile finanțe, management, marketing și vor fi oferite în ambele de zi și de seară clase. Sistemele de gestionare a informațiilor, Retail Management și tehnologie și inovare de management Concentrațiile va fi disponibil in doar cursuri de zi.

Cursuri Capstone

Cursuri Capstone integreze elevi de învățare și provocare pentru a analiza și rezolva problemele manageriale, dezvoltarea de politici, și să se ocupe cu probleme majore și modificări care afectează de afaceri într-un mediu global. Elevii să ia, în general, aceste două cursuri în sferturile finale ale programului lor.

 • BBU - 470 Politica Afaceri și Management Strategic (5 credite)
 • BBU - 480 Global de Mediu de Afaceri (5 credite)

General Electives

Pentru a se asigura că elevii au o pregătire academică pe scară largă, 35 credite de divizare superior cursuri (300/400 nivel) sunt necesare pentru non-contabile elevii opțiune. Un minim de 15 din aceste credite trebuie să fie de cursuri de non-business. Aceste credite pot fi îndeplinite printr-o varietate de opțiuni, inclusiv un minor, stagiu / studiu independent și / sau chiar un al doilea concentrare în Afaceri.

Toamna eficientă în 2013, non-contabile elevii Opțiunea va trebui să completeze un minim de 10 de credite de 300/400 nivel non-business electives generale. Pentru studenții Opțiunea de contabilitate, 10 credite de divizare superioare (300/400 nivel) va fi necesară non-business electives generale.

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la University Of Washington Bothell »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019