Burlaci (onoruri) gradul în managementul afacerilor

ISG Business & Economics School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Burlaci (onoruri) gradul în managementul afacerilor

ISG Business & Economics School

Gradul ISG -Business școlii în Management este un curs inovatoare în panorama de învățământ superior în managementul afacerilor și include componente puternice de formare în domenii esențiale ale matematicii și directori de management, care se concentrează pe aplicații orientate spre control de gestiune. În plus, acesta permite îndeplinirea funcțiilor care sunt în prezent mai relevante în contextul unei organizații, cum ar fi de audit, consultanță și domenii specializate de management.

Școala folosește metode originale de predare și strategii educaționale care pun accentul pe utilizarea tehnologiilor informaționale, și studii de caz care să permită studentului de a înțelege funcția de management într-un context național și realitate.

Link-urile directe care școala a în rețelele de organizare, calitatea înaltă a cadrelor didactice, coerent organizat curricula de curs și metodele sale de predare solide sunt mai mult decât suficiente motive pentru ISG - Scoala de Afaceri a afirma că este una dintre cele mai corectă și relevante proiecte de educație de afaceri la nivel național.

Obiective

 • Pregătirea puternic de studenți din material în domeniile științifice de management cum ar fi matematica, sisteme de informare, economie, sociale și științe umane, drept și limbi străine.
 • Dezvoltarea individ cu o multitudine de competențe, care sunt în special în cerere, în întreprinderile mici și mijlocii și alte organizații similare, care sunt vizibil prezente pe piața națională.
 • Motivarea absolvenți viitoare de a-și continua studiile în al doilea ciclu ca o formă de continuitate în educația lor și de a consolida în mod constant competențele lor.
 • Furnizarea de formare de bază în managementul afacerilor, cu caracteristicile menționate mai sus, pentru toți studenții care doresc o carieră în managementul afacerilor și au toate calificările necesare.

Oportunitati de angajare

Cursul Management de masterat oferă cursuri de formare pentru nevoile multi-disciplinare ale unui manager și, astfel, le pregătește pentru a face față noilor provocări ale unui management ce în ce mai internațional și global.

Absolvenții de la ISG - Business School sunt competente să își îndeplinească funcțiile lor în profesiile, cum ar fi:

 • Manageri de companii și alte organizații publice sau private
 • Directori în domeniul finanțelor
 • Directori din zona comerciala
 • Directori în domeniul resurselor umane
 • Auditori, consultanți, auditori, contabili recunoscute de stat recunoscute de stat
 • Profesorii din domeniul învățământului superior
 • Cercetatorii
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
3 săptămâni
Cu normă întreagă
Locations
Portugalia - Lisbon, Lisbon
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Portugalia - Lisbon, Lisbon
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala