Business și Inovații durabile (BBA)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Numele oficial al acestui program este: Proiectul Global și Managementul Schimbărilor.

Vrei să schimbi lumea și cauți o provocare internațională? Sunt dezvoltarea durabilă, drepturile omului, sănătatea globală, responsabilitatea socială, decalajul din ce în ce mai mare între bogați și săraci, încălzirea globală, societatea civilă și advocacy pentru teme ale minorităților de care vă interesează? Vrei să contribui personal și profesional la o lume mai bună? În programul nostru de patru ani în limba engleză, vă învățăm cum puteți face diferența.

Combinăm teoria și practica, managementul de proiect, afacerea și cercetarea cu probleme globale. Programul constă în cursuri, proiecte reale cu companii începând cu primul an, un stagiu internațional și consiliere profesională în carieră. În cele din urmă, veți ști cum să conduceți o echipă de proiect și cum să puneți ideile inovatoare în practică. Veți deveni un producător de schimbări, conștient de punctele forte și de ambițiile proprii, capabil să creeze o valoare durabilă pentru societate. Gestionarea globală a proiectelor și schimbărilor este o diplomă de licență a Administrației de Afaceri (BBA) oferită de Colegiul de Onoruri Windesheim.

Cariera ta

După absolvire, puteți începe cariera dvs., de exemplu, ca:
- Director de proiect / consilier la ONG-uri internaționale precum Crucea Roșie și Medicii fără Frontiere
- Manager de proiect în îmbrăcăminte fără sclavi sau în industria alimentară
- Director de proiect pentru întreprinderi care vizează introducerea unei producții durabile
- Director de proiect / consilier cu guverne sau instituții politice
- Consilier de comunicare privind un stil de viață sănătos cu o companie de asigurări
- Managerul de proiect care reduce cantitatea de alimente din orașe sau la evenimente populare
- Consilier cu dezvoltatorii locali pentru a promova produsele alimentare imperfecte respinse de magazinele de bunuri de larg consum
- Consilier de îmbunătățire a comunicării privind rezultatele științifice privind încălzirea globală (IPCC)
- Consilier care îmbunătățește sustenabilitatea corporativă ca Coca-Cola cu Coca-Cola Green
- Consilier privind Responsabilitatea Socială Corporativă cu Pantofi TOMS
- antreprenor social

De asemenea, mulți studenți continuă cu un program de masterat la o universitate olandeză sau la alte universități internaționale, de exemplu:

- Universitatea Națiunilor Unite - Merit (Maastricht)
- Maestru al agriculturii ecologice - Universitatea Wageningen
- Maestru de politică culturală, relații și diplomație - Goldsmiths, Universitatea din Londra
- Master of Global Health - Universitatea din Copenhaga

Curriculum-ul nostru

În primul an stabilim baza pentru viitoarea dvs. profesie de Manager de Proiect. Veți începe imediat să lucrați la un proiect real cu clienți reali. În câteva săptămâni, veți avea o imagine exactă a activității de manager de proiect: ceea ce implică și abilitățile pe care trebuie să le dezvoltați în următorii patru ani pentru a reuși.


În anul 2, vă vom duce abilitățile de management de proiect la un nivel profesional, cu cursuri precum Managementul de proiect avansat, Echipe de proiect și Leadership, Redactare Grant și Prezentare și Pitching. Același lucru este valabil și pentru abilitățile de cercetare aplicată. În plus, se acordă mai multă atenție oamenilor, planetei și prosperității, cu cursuri precum marketing social, economie pentru dezvoltare, provocări globale și strategie globală pentru afaceri.

Începeți anul trei cu proiectele minore de gestionare într-o lume globalizată. Acest minor este o combinație de practică și teorie. Două zile pe săptămână sunt cheltuite lucrând la un proiect la o organizație (clientul), fie în Țările de Jos, fie în străinătate. Celelalte trei zile sunt rezervate pentru formarea intensivă, ateliere și cursuri de masterat de la experți din domeniul de activitate, în managementul de proiect și cercetare. A doua jumătate a anului 3 este dedicată domeniului ales de dumneavoastră: una dintre subiectele Obiectivelor Organizației Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Durabilă: precum sărăcia, foametea, sănătatea, educația, egalitatea de gen, apa și canalizarea, energia curată, munca decentă și economiștii creștere, inovare și infrastructură, inegalități reduse, orașe durabile, consum responsabil, acțiuni climatice, viață sub apă și pe uscat, pace, justiție și parteneriate.


Începeți anul patru cu cel de-al doilea domeniu de management al proiectului. După aceasta, veți face stagiul. Acest stagiu de zece săptămâni trebuie să implice cercetarea, un raport de cercetare și rezultatele acestei cercetări trebuie să contribuie la dezvoltarea domeniului de activitate. Învățați la un colegiu Honors, deci avem așteptări mari față de dvs. Și judecând prin feedback din domeniul de activitate, studenții noștri fac o treabă excelentă.

Finala mare

Programul se termină cu așa-numitul Capstone. Capstone este cursul final în care toate obiectivele cheie de învățare ale programului WHC sunt legate împreună. În timpul Capstone, demonstrați că ați atins toate competențele stabilite de WHC. Deci, trebuie să vă dovediți competența pentru managementul de proiect în domeniul profesional ales de dvs. și să fiți un navigator de carieră independent. De exemplu, va trebui să compilați și să reflectați asupra portofoliului dvs. (corp de lucru ca student WHC). De asemenea, veți scrie un eseu argumentiv pe baza tezei dvs. și veți prezenta trei articole academice, două referitoare la managementul proiectelor și una la specializarea dvs. Folosind eseul, formulați apoi trei propoziții și apărați acestea în fața unui panou profesional, format din trei profesioniști din domeniu și doi examinatori WHC.


Managementul proiectelor

Un manager de proiect operează întotdeauna într-un anumit domeniu. La colegiu, aveți libertatea de a alege două domenii de management de proiect în anii 3 și 4. Acest lucru vă permite să vă urmăriți interesele personale în timp ce dezvoltați un profil profesional specific în același timp. Domeniile au componente comune, deoarece reprezintă o combinație de cercetare, inovație, etică în afaceri și provocări globale, aplicate domeniului specific: una dintre subiectele Obiectivelor Organizației Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Durabilă.

Cerințe de intrare

  • diplomă similară cu diploma olandeză havo sau vwo cu o diplomă în limba engleză și matematică
  • Competență engleză în Cambridge B2, IELTS 6,5, TOEFL internet 90, lucrare 575

Procedura de selecție

- Înregistrează-te prin intermediul www.studielink.nl înainte de 15 mai .
- Veți primi un e-mail automat pentru testul de potrivire a studenților / programelor, solicitându-vă:
- Răspundeți la întrebările generale despre situația dvs. personală și despre mediul de studiu
- Scrieți o declarație motivantă
- Scrie un eseu personal
- Trimiteți o copie a transcrierii dvs. academice în limba maternă și o traducere oficială în limba engleză
- Trimiteți o copie a actului dvs. de identitate
- Interviu personal de selecție (personal sau prin Skype)
- Programul BBA selectează doar 80 de elevi pe an și lucrăm la prima întâlnire.


burse de studiu

Din păcate, Windesheim nu oferă burse, dar taxa de școlarizare este foarte rezonabilă.


Vedeți mai multe detalii pe site-ul nostru www.windesheim.com

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Windesheim is the number 2 broad-based University of Applied Sciences in the Netherlands; we are highly ranked by both students and experts and highly reputed for our personal approach and close colla ... Citeste mai mult

Windesheim is the number 2 broad-based University of Applied Sciences in the Netherlands; we are highly ranked by both students and experts and highly reputed for our personal approach and close collaboration with the work field. Our English taught programmes focus on business: we have a high quality International Business Progamme, and a unique programme focussed on sustainable business. Citește mai puţin