Comerț internațional

Universidade de Caxias do Sul

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Comerț internațional

Universidade de Caxias do Sul

Comerț Internațional

Administrativă management procese la nivel internațional și includerea organizațiilor pe piața mondială.

Cetățenii lumii

Comerțul internațional a fost creat pentru studenții care desfășoară o pregătire interdisciplinară. Cu un interes în istorie, geografie, cultură, limbi, economie, administrație, drept, logistică și finanțe. Elevii proactive, curioase, interesate de a ști ce se află dincolo de granițele orașului și țara lor, care doresc să își asume riscuri și deschise la diferite culturi și moduri diferite de a vedea lumea. Elevii sunt capabili să învețe și să întreprindă.

Există un domeniu vast de acțiune pentru profesioniștii din domeniu, potrivite pentru cele mai diferite profiluri de elevi. Acest lucru implică zonă tehnică, cum ar fi de vămuire și de logistică; zona de negociere cu privire la achiziționarea și vânzarea de bunuri în străinătate; districtul financiar, băncile; sectorul public, ca impozit vamal; antreprenoriatului ca un manager de afaceri international; în calitate de consilier la instituții de relații internaționale, cum ar fi universitățile și instituțiile de sprijinire a industriei și comerțului; printre alte posibilități.

Piata cere deschidere profesională și receptivitate a accepta alte culturi și alte moduri de a face afaceri. Au cunoștințe de limba engleză și de preferință o treilea și al patrulea de limbi. Etica și responsabilitatea sunt, de asemenea, caracteristici importante, cum afacerile internaționale sunt guvernate de practici de bună credință, dar, de asemenea capacitatea de analiză pentru a înțelege diferitele situații. Cererea este, de asemenea profesionist va adăuga și actualizarea constantă, norme comerciale schimba constant si foarte profesionist și trebuie să fie recuperat pentru totdeauna.

Loc de joaca

Instituțiile publice și private și firme de consultanță, la nivel național și internațional.

Ce profesionale

Gestionează activitățile de afaceri ale unei companii pe plan internațional, identifică oportunități de afaceri și are grijă de a proceselor de import și export.

Această școală oferă programe în:
  • Portugheză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Mar. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
282 BRL
- Suma de bază de credit pentru 2015
Locations
Brazilia - Caxias do Sul, State of Rio Grande do Sul
Data începerii : Mar. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Mar. 2019
Brazilia - Caxias do Sul, State of Rio Grande do Sul
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala