Citește Descrierea Oficială

Comerț Internațional

Administrativă management procese la nivel internațional și includerea organizațiilor pe piața mondială.

Cetățenii lumii

Comerțul internațional a fost creat pentru studenții care desfășoară o pregătire interdisciplinară. Cu un interes în istorie, geografie, cultură, limbi, economie, administrație, drept, logistică și finanțe. Elevii proactive, curioase, interesate de a ști ce se află dincolo de granițele orașului și țara lor, care doresc să își asume riscuri și deschise la diferite culturi și moduri diferite de a vedea lumea. Elevii sunt capabili să învețe și să întreprindă.

Există un domeniu vast de acțiune pentru profesioniștii din domeniu, potrivite pentru cele mai diferite profiluri de elevi. Acest lucru implică zonă tehnică, cum ar fi de vămuire și de logistică; zona de negociere cu privire la achiziționarea și vânzarea de bunuri în străinătate; districtul financiar, băncile; sectorul public, ca impozit vamal; antreprenoriatului ca un manager de afaceri international; în calitate de consilier la instituții de relații internaționale, cum ar fi universitățile și instituțiile de sprijinire a industriei și comerțului; printre alte posibilități.

Piata cere deschidere profesională și receptivitate a accepta alte culturi și alte moduri de a face afaceri. Au cunoștințe de limba engleză și de preferință o treilea și al patrulea de limbi. Etica și responsabilitatea sunt, de asemenea, caracteristici importante, cum afacerile internaționale sunt guvernate de practici de bună credință, dar, de asemenea capacitatea de analiză pentru a înțelege diferitele situații. Cererea este, de asemenea profesionist va adăuga și actualizarea constantă, norme comerciale schimba constant si foarte profesionist și trebuie să fie recuperat pentru totdeauna.

Loc de joaca

Instituțiile publice și private și firme de consultanță, la nivel național și internațional.

Ce profesionale

Gestionează activitățile de afaceri ale unei companii pe plan internațional, identifică oportunități de afaceri și are grijă de a proceselor de import și export.

Program predat în:
Portugheză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Universidade de Caxias do Sul »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Mart 2020
Duration
4 anii
La zi
Price
282 BRL
- Suma de bază de credit pentru 2015
După locații
După dată
Start Date
Mart 2020
Termen limită de aplicare

Mart 2020