Citește Descrierea Oficială

Informatică Programului general (BS)

&nbsp

Misiunea Programului de Informatică este de a oferi o înţelegere solidă a principiilor de computere şi de calcul, nu numai în contextul de rezolvare a problemelor, dar şi în managementul de suport tehnic, educaţie şi formare, precum şi software / hardware.

&nbsp

Trei programe de concentrare sunt oferite duc la diploma de licenta: program general în Informatică, Programul de Onoare în informatică şi program general în sisteme informatice computerizate. Concentrările în cadrul programelor de informatică includ o pistă de Software Engineering, o piesa Systems / reţea, şi o cale de dezvoltare joc. În plus, un joint BS / MS program în informatică care să conducă la atât de grade universitare şi postuniversitare este disponibil. De asemenea, oferite sunt minori în Informatică şi sisteme informatice computerizate, de asemenea, sunt disponibile.Un program de absolvent este oferit duce la gradul de Master of Science în Informatică şi sistemelor de informare.

&nbsp

&nbsp

Cerinţe

&nbsp

  • Elevii trebuie să completeze cel puţin 124 de credite totale şi includ Colegiul de Arte şi Ştiinţe cerinţa de ore de credit de cel puţin 33 de cursuri numerotate de la 300 sau mai sus.
  • MTH 121 Calculul I, MTH 122 Calcul al II-lea, MTH 220 elementar Algebra liniara, MTH 230 Introducere în structuri discrete, şi 370 de Probabilitatea MTH cu aplicatii statistice vor finaliza 17 de credite necesare matematica.
  • Creditele ştiinţe naturale sunt de la o secvenţă de fizica. Elevii vor alege pe bază de algebră PHY 143/145, timp de 8 credite.
  • Cursuri obligatorii de bază în total 30 de credite şi includ CSC 175 şi 275 de rezolvare a problemelor şi de programare I şi II, 265 şi 266 CSC Logic design pe computer cu Lab, Organizaţia Computer CSC 277 şi limbajele de asamblare, CSC 335 reţele de calculatoare I, CSC Arhitectura calculatoarelor 365, CSC 375 Structuri de date şi algoritmi, 377 CSC Sisteme de operare, CSC şi 382 de Inginerie Software I.

&nbsp

Dincolo de cursuri de bază, elevii aleg una dintre cele trei piese de urmat pentru 27 de credite. Piesa Inginerie Software şi Sisteme de reţea / de cale, atât nevoie de cursuri de teoria de calcul şi de Database Design. Fiecare include un al doilea curs de concentrare în cale şi 15 credite elective in stiinta calculatoarelor la 300-nivel sau mai sus.

&nbsp

Cale de dezvoltare joc necesită cursuri de grafică pe calculator, joc de dezvoltare, inteligenta artificiala, de desen pentru design I, culoare şi design, Digital Design, Joc si Design Virtual şi 6 credite elective in stiinta calculatoarelor la 300-nivel sau mai sus. Fiecare piesa include un proiect de design Capstone curs.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la University of Michigan-Flint, School of Management »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date