Comunicare

International Accelerator

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Comunicare

International Accelerator

Ba în Studii de Comunicare

Programul de Studii de comunicare este Școala de unic cross-divizionare, curs de licență interdisciplinare Comunicarea de studiu. Este o arte orientată spre liberale major, care se bazează pe punctele forte ale Jurnalism a școlii, Comunicare Publică, programa Film și Media Arts. Studiile comm reflectă astfel convergența care caracterizează disciplinele de comunicare.

Programul de Studii Comm este destinat pentru studenții care doresc o bază largă, desigur, intelectual provocator de studiu, care le va permite să se extindă și să aprofundeze înțelegerea lor a dimensiunilor politice, sociale, culturale, la nivel mondial, și istorice de discipline de comunicare. Majors se concentreze studiile lor într-unul din cele patru domenii de concentrare: Istoria Media, International Media, Media și Guvernul, și mass-media și societate.

Programul oferă studenților o expunere în profunzime la tendințele de burse și intelectuale în comunicare, permițând totodată studenților să se familiarizeze cu abilități fundamentale care definesc jurnalism, comunicare publică și de film și artele media.

Amploarea și rigoarea majore Studii Comm pregăti studenții să urmeze studii postuniversitare și de cercetare și / sau cariera profesională în comunicare. Absolvenții programului s-au înscris la școală sau drept absolvent de școală, și au aterizat poziții profesionale la nivel de intrare.

Admiterea la Programul

Studenții se aplică la Universitatea noastră, la admitere, ei pot alege orice majore oferite.

Pentru studenții actuali, admiterea oficială majore necesită o medie punct de gradul cumulat de 2,50 (pe o scară de 4,00). Elevii ar trebui să declare principalele lor până la sfârșitul anului al doilea de studentie.

Studenții care sunt în imposibilitatea de a atinge un punct de grad mediu cumulată de 2,50 și să declare o majoră în comunicare nu au voie să ia cursuri în școală după ce au efectuat 60 de ore de credit de licență.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Boston, Massachusetts
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Boston, Massachusetts
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala