Citește Descrierea Oficială

BA (Onoruri) Contabilitate și Finanțe gradul a fost conceput pentru cei care doresc să-și construiască o carieră în domeniul contabilității. Cursul este un excelent pas cu pas pentru studenții piatră care doresc să devină contabili calificați. Acest grad va dezvolta atât cunoștințele teoretice și practice de contabilitate și finanțe și a vă dota cu abilitățile necesare pentru a aplica cunoștințele într-un mediu complex de afaceri internațional. Rigoarea academică a cursului înseamnă că veți dezvolta aptitudini transferabile extrem de dorite, incluzând gândirea analitică avansată și de rezolvare a problemelor, precum și capacitatea de a gândi logic și cantitativ.

Veti explora Management Financiar, Contabilitate, Finante, Dreptul afacerilor, economie de afaceri, Analiza datelor și fiscalitate. Pe parcursul primului an veți învăța cum să utilizați software-ul de contabilitate Sage și pentru a obține un certificat oficial utilizator Sage. Din al doilea an va avea posibilitatea de a extinde Outlook prin alegerea modulelor care explorează mediul de afaceri mai larg, câștigă o înțelegere a rolului central al contabilității la succesul organizațiilor din întreaga lume. Elevii de succes Middlesex BA (Hons) Contabilitate și Finanțe se acordă numărul maxim de scutiri către ACCA (pana la 9 module) și ACA (până la 6 module), calificările profesionale și sunt, de asemenea, recunoscute de CIMA , care nu acorda scutiri din 6 module.

ACCA: Asociația Experților Contabili, este una dintre cele mai mari, recunoscute pe plan internațional și organismele profesionale de contabilitate foarte apreciat în lume.
ACA: a ICAEW expert contabil Calificarea este o învățare avansată și un program de dezvoltare profesională.
CIMA: Chartered Institute of Management Accountants

Module

Anul 1

Obligatoriu

 • Economie de afaceri (30 credite)
 • Contabilitate financiară (30 credite)
 • Contabilitate de gestiune (30 credite)
 • Analiza datelor financiare (30 credite)

Anul 2

Obligatoriu

 • Avansată Contabilitate financiară (30 credite)
 • Dreptul afacerilor (30 credite)
 • Avansate de Management Contabilitate (30 credite)

Facultativ

 • Comerț și afaceri internaționale (30 credite)
 • Matematică financiară (30 credite)

Anul 3

Obligatoriu

 • Teoria Contabilitate (30 credite)
 • Finanțe (30 credite)
 • Fiscalitate (30 credite)

Facultativ

 • Statistici financiare (30 credite)
 • Audit și Asigurare (30 credite)

Cariere

Un grad de contabilitate și finanțe deschide ușa la o gamă de cariere - de obicei, poruncind salarii bune și oportunități de avansare rapidă. Orice student care completează nostru BA (Hons), Contabilitate și Finanțe de studii se pot aplica la oricare dintre organismele contabile pentru scutiri. Poti sa stai apoi pentru examenele profesionale odată ce ați absolvit și să lucreze spre a deveni un expert contabil.

Pornind într-o poziție de stagiu, există o serie de căi de a alege, inclusiv de audit, fiscalitate, analiza bugetului, contabilitate financiară și de gestiune. Exemple de tipuri de locuri de muncă pe care absolvenții de clasa 2010-11 fac includ: Absolvent Contabil, Auditor, venituri Officer, Analist Financiar, Academic Assistant sau Personal Banker.

Program predat în:
Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la Middlesex University Mauritius »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
- Taxele de student international MUR 190000 pe an / taxele studenților mauritiene - MUR 190000 pe an
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019