Contabilitate

Adelphi University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Contabilitate

Adelphi University

Nostru BBA în programul de contabilitate, Robert B. Willumstad School of Business, Vă echipează cu capacitățile tehnice, analitice și manageriale.

Cu toate că înregistrarea tranzacțiilor comerciale și financiare, este la fel de veche ca și civilizația, profesia modernă de contabilitate este una dintre teorii în schimbare constante, în regulamentele și în practicile. Studenții care studiază pentru o BBA în contabilitate dobândi atât cunoștințele tehnice de contabilitate și capacitățile analitice și manageriale necesare pentru a aplica aceste cunoștințe la probleme complexe de afaceri. BBA nostru se asigură că studenții de contabilitate sunt echipate pentru a intra și de a efectua cu distincție în sectorul public și cel privat.

Profesiei contabile este împărțit în două domenii largi:

  • contabilitate financiara
  • contabilitatea managerială

contabilitate financiară implică pregătirea și utilizarea informațiilor contabile pentru raportarea externă. Contabilitatea managerială se referă la prepararea și utilizarea informațiilor contabile pentru a măsura performanța managerială și să dezvolte planuri și controale în cadrul unei organizații. facultatea noastra se crede ca lider savanți în ambele discipline, iar ei sunt pasionați de a dezvolta potentialul maxim de fiecare student.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
34,000 USD
Locations
Statele Unite ale Americii - Garden City, New York
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Garden City, New York
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala