Citește Descrierea Oficială

Nostru BBA în programul de contabilitate, Robert B. Willumstad School of Business, Vă echipează cu capacitățile tehnice, analitice și manageriale.

Cu toate că înregistrarea tranzacțiilor comerciale și financiare, este la fel de veche ca și civilizația, profesia modernă de contabilitate este una dintre teorii în schimbare constante, în regulamentele și în practicile. Studenții care studiază pentru o BBA în contabilitate dobândi atât cunoștințele tehnice de contabilitate și capacitățile analitice și manageriale necesare pentru a aplica aceste cunoștințe la probleme complexe de afaceri. BBA nostru se asigură că studenții de contabilitate sunt echipate pentru a intra și de a efectua cu distincție în sectorul public și cel privat.

Profesiei contabile este împărțit în două domenii largi:

  • contabilitate financiara
  • contabilitatea managerială

contabilitate financiară implică pregătirea și utilizarea informațiilor contabile pentru raportarea externă. Contabilitatea managerială se referă la prepararea și utilizarea informațiilor contabile pentru a măsura performanța managerială și să dezvolte planuri și controale în cadrul unei organizații. facultatea noastra se crede ca lider savanți în ambele discipline, iar ei sunt pasionați de a dezvolta potentialul maxim de fiecare student.

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Adelphi University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
Price
34,000 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019