dans de performanţă

University of Dance and Circus, DOCH

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

dans de performanţă

University of Dance and Circus, DOCH

Dans de performanţă

Profesiei de dans este în curs de dezvoltare şi schimbare. La doch vedem acest lucru ca o provocare şi un stimul pentru a promova flexibilitatea necesară pentru un program de dans contemporan. Acesta este încurajată într-un mediu în care metodele artistice sunt puse în discuţie şi rolul de dansator este evaluat cu spirit critic şi redefinit. Noi oferim un program de dans, care împuterniceşte studentului de a realiza ei sau viziunea sa pentru o cariera in dans.

&nbsp

Un student în programul de licenţă în Dans performance se administrează de trei ani de instruire în dans contemporan, creaţia artistică şi de performanţă. Elev lucrează la dezvoltarea ei sau potenţialul său fizic şi intelectual, în legătură cu diferite practici. În cadrul reuniunii cu dansatori profesionişti, cunoştinţele şi metodele sunt învăţaţi care fac posibil să lucreze în diferite direcţii artistice.După terminarea studiilor, studentul este bine pregătită pentru a lucra ca un artist independent, într-o varietate de arte scenice. Practici diferite, estetica şi expresiile sunt testate în colaborare cu artiştii. Aceasta adaugă perspective în diverse atitudini faţă de mişcare, metode de lucru, crearea, de aşteptare şi de producţie. Profesorii sunt recrutaţi dintre artişti profesionişti, la nivel naţional şi internaţional, care ajută la crearea de reţele, atât în ​​rândul profesioniştilor şi la locul de muncă.

Cerinţe generale de intrare pentru studii privind nivelul de primul ciclu, în învăţământul superior (cu o scutire de la * suedeză)

&nbsp

&nbsp

Cerinţe specifice de intrare:

&nbsp

  • Engleză B ** (domeniul cerinţe specifice de intrare 6 cu scutire de Ştiinţe Sociale A)
  • Un grad de Pass la test de calificare
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 anii
Locations
Suedia - Stockholm, Stockholm County
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Suedia - Stockholm, Stockholm County
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala