Citește Descrierea Oficială

Licențiat în Știința Mediului

Efectuarea de cercetare de la o companie de consultanta de mediu. Elaborarea planurilor de restabilire a terenurilor poluate sau apă. Testați și analiza solului, a apei, precum și aer pentru contaminanți de mediu. Ca un mare știința mediului la BVU, va studia relațiile dintre activitățile umane și a mediului, și să învețe abilitățile de a lucra într-o gamă largă de carieră în guvern, industrie, educație și consultanță.

Prin cursuri, stagii, și de călătorie, veți dobândi instrumentele necesare pentru a aborda problemele-cheie ale mediului, comunica eficient, de a gândi critic și creativ. Veți efectua, de asemenea cercetări de teren cu ajutorul echipamentelor de ultimă oră în timp ce punerea în aplicare a proiectelor extinse în colaborare cu profesori de specialitate. Aceste practice, hands-on experiențe vor îmbunătăți experiența de învățare în general, extinde perspectivele tale, și vă pregătiți să intre și să se adapteze la domeniul în rapidă schimbare de știința mediului. Există trei piese în știința mediului la BVU - știință, științe sociale și educație conservare - permițându-vă să se concentreze studiile, personaliza cariera ta, sau de a continua pe absolvent sau școală profesională.

Caracteristici de program

BVU este situat pe malul Storm Lake, un lac 3.200 de acri ghețar naturale. Lacul este aproape de vârful de sud a Des Moines Lobul, care a fost format în urmă cu aproximativ 15.000 de ani, când un ghețar netezit zonă în cursul vârstă de gheață mai recente din regiune. Ghețarul a lăsat un peisaj bogat in gropi de prerie și a zonelor umede care servesc ca un laborator în aer liber pentru studierea animale și plante care se pretind ca habitatul lor. Lacul oferă, de asemenea un mediu convenabil de a studia ecologie de apă dulce și toxicologie acvatice, programe nu frecvent observate la instituțiile universitare.

În 2008 și 2009, programul de știința mediului și elevii săi au primit subventii de la River Association Watershed Raccoon de a efectua evaluări de impact de nutrienți și de a dezvolta protocoale de evaluare zonelor umede. Programul a primit, de asemenea, două Veolia-Storm calitate lac cu apa burse de cercetare pentru a sprijini colectarea de date suplimentare. Există în continuare oportunități de cercetare și de internship cu Whiterock Conservancy și Leopold Centrul pentru Agricultura Durabila de la Universitatea de Stat din Iowa.

Facilități

Estelle Siebens Science Center este o clădire de 70.000 de metri patrati, cu 18 laboratoare și trei domenii de cercetare. Ca un student știința mediului, veti avea acces regulat la laboratoare și va desfășura activități de cercetare și experimente folosind echipament de stat-of-the-art deținută de BVU.

Știința mediului este trans-disciplinare, partajarea de multe ori resurse cu programele de chimie și biologie. Programul știința mediului utilizeaza in mai multe piese standard de echipamente teren pentru acvatice, solului și evaluare a plantelor.

Echipamente disponibil pentru studenții știință de mediu include:

 • Spectroscop de rezonanță magnetică nucleară (RMN)
 • Cromatografie masa de gaz spectrometru (GC-MS)
 • Confocal Microscop
 • Spectrofotometre
 • Arme Gene
 • Hote sterile
 • UV și echipamente de imagistica cu chemiluminiscență
 • Cu efect de seră cu trei camere de creștere mediu
 • Kituri Hach testare
 • Echipamente Colilert
 • ELISA (enzyme-linked immunosorbent test) kituri
 • GPS Garmin și ArcGIS (Geographic Information System), tehnologie teledetecție
 • Canoe și Johnboats

Vezi 9 mai multe cursuri de la Buena Vista University (BVU) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019