Citește Descrierea Oficială

Conceptul de organizare centrală a acestui major este informație - structurile sale în forme verbale, vizuale, mediată, și cantitative; de stocare, analiză, evaluare, prelucrare și comunicare atât de mașini și oameni. Programul depinde de tehnologiile actuale și continuă să evolueze ca schimbarea tehnologiilor. Elevii se pot aștepta completări curriculare și ar trebui să se consulte cu consilierul lor timpurie și de multe ori să fie conștienți de modificările în așteptare.

Curriculum-ul variază foarte mult de la mai multe discipline, toate care sunt reprezentate în cerințele de bază. Acestea includ de calcul, lingvistica, psihologia cognitivă, teoria comunicării, comunicare organizațională și de management, matematică, de date și tehnologiilor informaționale, și limbaj.

Computing reprezintă o dimensiune importantă a acestui majoră, dar, de asemenea, studenții sunt de așteptat să fie bine fundamentată în limbaj omenesc, de prelucrare a informațiilor uman, și de comunicare. Acest lucru ajută la asigurarea împotriva pregătire tehnică îngust, care de prea multe ori duce la uzura morală rapidă în domenii se schimbă rapid, iar o pregătește pe elevi să facă aplicațiile cele mai creative și utile de diferite tehnologii informaționale.

Un obiectiv al programului este de a pregăti studenții să conceptualizeze și să rezolve problemele de informare în situații interdisciplinare. Un curs de bază introductiv se concentrează pe probleme de informare; cele mai multe cursuri necesită proiecte, și mulți cer grup de lucru. Este, de asemenea, necesar Un proiect de cercetare sau de stagiu de toate specializările. Mai mult decât atât, fiecare elev negociază o zonă individuală de accent. Această cerință este o oportunitate de a aplica principiile de informare pentru o anumită zonă problemă sau pentru a obține instrumente suplimentare pentru o direcție carieră specific. Elevii dezvolta, de asemenea, un portofoliu personal care documentele multe dintre competențe și domenii de expertiză lor. În cele din urmă, elevii să completeze un avansat probleme de informare curs Capstone care integrează abilitățile și cunoștințele dobândite în cele mai importante.

Căi de carieră pentru Absolvenți Științe informatice se schimbă rapid și absolvenți UW-Green Bay raportează că amploarea acestui program a fost important pentru ei. Unii au creat, în esență, propriile poziții. Unii au urmărit muncă absolvent. Alții au intrat într-o mare varietate de locuri de muncă după absolvire în domenii cum ar fi de programare și software de proiectare, publicitate, marketing si vanzari, sisteme de analiză, precum și de resurse umane. Portofoliul necesar sa dovedit a fi un mijloc excelent de a atrage atenția și interesul potențialilor angajatori sau pentru admiterea la școlile absolvent.

Zona de accent

Elevii trebuie să completeze cerințele în una din următoarele domenii de accent:

  • Informatică Accentul - Tehnologia Informației Sublinierea
Program predat în:
Engleză

Vezi 19 mai multe cursuri de la University Of Wisconsin - Green Bay »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019