Citește Descrierea Oficială

biologie

O Programul de Biologie ofera perspective în sistemele vii de la nivel sub-celular la nivelul ecosistemului. Biologie majore pregătește studenții pentru o carieră în biologie celulara si moleculara, biochimie, biologie vegetală și animală, genetica, fiziologie, ecologie, biologie și teren. Un curriculum poate fi dezvoltat pentru a pregăti medical, dentar, veterinar, agricultură, sau alte școli profesionale, sau pentru studii postuniversitare. Maiorul stabilește, de asemenea o bază pentru o carieră interdisciplinare în managementul resurselor biologice, biologia umana, stiinte nutritionale, și comunicații științifice (scris tehnic, jurnalism, și interpretarea naturii).

Absolvenți Biologie sunt angajați în industrie (produse farmaceutice, fabricarea hârtiei, industria alimentară, spitale și clinici, agricultură, și altele); agențiile guvernamentale (Agenția de Protecție a Mediului, Food and Drug Administration, Fish and Wildlife Service, Forest Service, Biroul de gestionare a terenurilor, Departamentul de Agricultură, Wisconsin Departamentul de Resurse Naturale); firme de consultanță de mediu; și instituțiile de învățământ. Aproximativ 40 la suta din absolvenții Biologie urmări grade avansate în absolvent și școli profesionale.

Majors Biologie trebuie să combine studiile lor cu un minor interdisciplinar. Biologie umană este minorul de obicei ales de specializări Biologie cu interese în domeniul științelor de sănătate sau știință exercițiu. Studenții interesați în ecologie, biodiversitate, precum și gestionarea resurselor biologice, cum ar fi faunei sălbatice, pădurile, și pescuitul, să ia în mod obișnuit un minor în Știința Mediului. Alte domenii interdisciplinare care pot fi utile, în funcție de obiectivele de carieră un student, includ Administrarea Afacerilor și Politica de mediu și planificare.

Elevii care prefera un minor Biologie (mai degrabă decât un mare), cuplat cu o mare interdisciplinar, s-ar putea lua în considerare specializări în Știința Mediului sau de Biologie Umană. Elevii din Educație care doresc să devină profesori de științe au găsit Biologie importantă majoră.

Un avantaj deosebit al Programul Biologie UW-Green Bay este posibilitatea de studenti pentru a câștiga experiență practică. Mulți studenți lucrează cu facultatea pe proiecte de cercetare. Există un program de internship activ cu agențiile privat, de stat și naționale, precum și cu industria. Astfel de experiențe sunt benefice atunci când intră pe piața forței de muncă sau care doresc admiterea la absolvent și școlile profesionale.

Programul a laboratoarelor de predare și cercetare elev / facultate bine echipate. În laboratoare de biologie celulară și moleculară, elevii se familiarizeze cu tehnicile de cultură de țesut, în hibridizare in situ, cromatografia de afinitate, de agaroză și poliacrilamidă gel, electroforeză, reacția în lanț a polimerazei, precum și utilizarea de anticorpi monoclonali. În laboratoarele de fiziologie, elevii învață tehnici pentru a studia funcțiile fiziologice. Facilități de predare și de cercetare disponibile la teren și ecologie studenți se numără Centrul Cofrin pentru Biodiversitate, 290 de acri Cofrin Memorial Arboretum în campusul, zonele off-campus naturale administrate de Universitatea, Muzeul de Istorie Naturala Richter, laborator animal mic, ierbar, cu efect de seră, precum și de calculator laboratoare.

Elevii ajunge să practice cunoștințele lor în ambele setări de teren și de laborator, precum și maestru competențe de bază, inclusiv analize statistice, diferite metode de laborator și tehnici, precum și de identificare () aptitudini taxonomice. Multe ocupații astăzi necesită o persoană-colegiu educat care poate scrie și să vorbească bine, să rezolve probleme, să învețe noi informații rapid și de a lucra bine cu alții la o echipă. Elevii din programul de Biologie dezvolte aceste abilități cu excelență.

biologie majore

Cine ar trebui să fie un mare Biologie?

Oricine este interesat de a descoperi modul în care funcționează organisme și explorare a modului există viață în lume ar trebui să ia în considerare programul de Biologie.

Cei care au un interes general, în lucrul cu principiile matematică, chimie, fizică, și, desigur, Biologie ar trebui să analizeze cu specializare (sau cu un minor) în Biologie.

Majors Biologie trebuie să combine studiile lor cu un minor interdisciplinar.

Studenții interesați în domenii cum ar fi managementul resurselor, teren ecologie, sau comunicare știință să ia în mod normal un minor în Știința Mediului. Biologie umană este minorul de obicei ales de specializări Biologie cu interese în domeniul științelor de sănătate sau de fitness pentru adulți. Alte domenii interdisciplinare care pot fi utile, în funcție de obiectivele de carieră un student, includ politica de mediu și planificare sau de Administrare a Afacerilor.

Program predat în:
Engleză

Vezi 19 mai multe cursuri de la University Of Wisconsin - Green Bay »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019