Citește Descrierea Oficială

O Programul chimie UW-Green Bay este o progresie integrat de curs și laborator de instruire, care este proiectat pentru a oferi studenților cu abilitățile necesare de chimisti astăzi. Aceste competențe includ o înțelegere solidă a principiilor chimice, hands-on de formare în utilizarea de instrumente moderne, experiență în proiectarea de experimente și capacitatea de a analiza datele și rezultatele prezente. Elevii sunt încurajați pentru a rafina aceste competențe prin angajarea în cercetare. Majoritatea majors chimie UW-Green Bay au șanse să lucreze ca asistenți de cercetare pe proiecte facultate, sau de a efectua propriile proiecte independente. UW-Green Bay facultate sunt active în cercetare pe cataliză chimică, chimie sol-gel, sinteza produs natural, alternativ și energie regenerabilă, chimie de ultrasunete, sinteza polimer suprafață și aplicare, sinteza materialelor mezoporoasa și aplicarea, chimie de culori (calcul), fotocataliza, senzori, chimia mediului, biochimie, si biologie moleculara. Experienta in cercetare este foarte important atunci când intră pe piața muncii și în aplicarea de a absolvi și școlile profesionale.

O Programul chimie UW-Green Bay este certificată de American Chemical Society (ACS). Studenții care doresc să adauge profunzime la programele lor pot urmări un mare ACS-certificate fie în chimie sau chimie de mediu. Elevii care termina aceste specializări sunt înregistrate cu ACS și au certificarea înregistrat pe scrisorile de acreditare de la Universitatea oficiale.

Majors chimie trebuie să combine studiile lor cu un mare interdisciplinar sau minor. O mare chimie combinat cu un minor în biologia umană este de formare excelent pentru elevii care vizează școlile profesionale în domeniul științelor de sănătate, medicină, stomatologie și medicină veterinară. Știința mediului ar fi un minor interdisciplinară adecvată pentru studenții de planificare o carieră ca chimiști sau în studii de mediu, sau care desfășoară studii postuniversitare în chimie. Aproximativ jumătate din majors chimie UW-Green Bay continuă studiile în absolvent sau școli profesionale.

Cine ar trebui să fie o chimie majore?

Element - Pentru cei interesati de a deveni un important chimie, luați în considerare următoarele: trebuie să aveți o dorință de a ști cum merg lucrurile (la un nivel atomic chimic sau); trebuie să aveți, de asemenea, abilitățile matematice puternice (matematica este o componentă foarte mare de Chimie!); au o aptitudine mecanic; au probleme puternice abilități de rezolvare; și au abilități bune de calculator (calculatoare sunt folosite foarte mult!)

Deciziile minore - Majors chimie trebuie să combine studiile lor cu un minor interdisciplinar. Elevii care vizează pentru programe profesionale în medicină, stomatologie, medicină veterinară, sau farmacie, sau programe postuniversitare în domeniul științelor biomedicale, inclusiv biochimie ar trebui minor în Biologie Umană. Un minor în Știința Mediului este potrivit pentru studenții de planificare o carieră în studii de chimie sau știința mediului, sau absolvent în chimie.

Ce puteți face cu un Chimie major în

O Chimie mare deschide porțile multor cariere diferite. Mulți studenți merg într-o formă școală absolvent in chimie, biochimie, științe biomedicale, medicină, sau de drept. Cu o diplomă de licență, imaginatia ta este limita numai cu chimie. Este foarte flexibil! Orice companie care produce un produs va avea nevoie de specializări de chimie! Utilizați următoarele ca o listă idee, și amintiți-vă că acestea reprezintă unele, dar cu siguranță nu toate, de cariere s-ar putea lua în considerare în chimie.

Următoarea listă reprezintă câteva dintre tipurile de titluri de carieră pentru specializări Chimie: Agricultura Scientist, assayer, biochimist, Brewer Lab asistent, Cepalometric Analist, chimice oceanograf, Chimie tehnolog, Colegiul profesorul, Crime Lab Analyst, cito-tehnolog, specialist Environmental Health, Fire Protection inginer, om de știință alimentare Tehnician, chimist de Medicină Legală, consilier genetic, Liceul Profesor, Administrator spital, hidrolog, Igienistului industriale, Molecular Biolog, ocupaționale Specialist de siguranță, Parfumier, farmaceutice Sales Representative, medic, inginer plastice, Tester de produse, Manager de Asigurarea Calității, Risk Manager, Science Lab Tehnician, om de știință solului, Analist de sistem, toxicolog, Underwater Tehnician, veterinar, epurare a apelor uzate chimist, chimist de purificare a apei.

Program predat în:
Engleză

Vezi 19 mai multe cursuri de la University Of Wisconsin - Green Bay »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019