Citește Descrierea Oficială

Elevii din Facultatea de Economie și Finanțe au o gamă largă de curriculum oferite de membri ai facultăților cu înaltă calificare, dintre care majoritatea au obținut diploma de doctorat. Departamentul ofera un major în economie pentru studenții care doresc să urmeze o educație de arte liberale tradițional conținând un amestec de clase de afaceri și non-business exterior Arthur J. Bauernfeind College of Business. Această opțiune poate fi deosebit de atractivă pentru studenții de pre-drept. Flexibilitatea majore economiei permite elevilor pentru a adapta programul de la obiectivele lor de carieră sau pentru continuarea studiilor postuniversitare. Este, de asemenea una dintre majors aprobate pentru predarea științelor sociale. În astfel de cazuri necesare minore și non-economice opționale trebuie să fie selectate cu atenție, în consultare cu un consilier departamental. Departamentul oferă minorilor în economie, economie de afaceri și economie internațională. Departamentul sprijină, de asemenea un minor în secundar Studii sociale pentru acei studenți care doresc certificare secundar în studii sociale (clasele 8-12). Acest lucru minor combinat cu economia majore, crește probabilitatea de succes pe examinarea PRAXIS.

Departamentul oferă o zonă în finanțe, care pregătește un student pentru a opera într-o varietate de căi de carieră, inclusiv bancar, corporate finance, investițiile, analiza valorilor mobiliare, precum și servicii financiare. Elevii de completare cu succes cerințele pentru zona în finanțe sunt pregătite să tranziția cu succes într-un mediu de afaceri sau de a continua pe la studii postuniversitare în finanțe sau alte domenii de afaceri. În plus față de zona în finanțe, departamentul oferă o zonă în finanțe, cu o opțiune de sisteme de informare și o zonă cu o opțiune de planificare financiară. Primul domeniu de studiu ofera profesioniștii din domeniul financiar cu abilități avansate, care să le permită să interacționeze cu ușurință cu profesioniști de sisteme de informații de la toate nivelurile în ambele societăți financiare și nefinanciare. Opțiunea planificarea financiară este un domeniu în care mai multe oportunități de carieră există, este aprobat de către Board Certified Planificare Financiară a Standardelor, Și oferă studenților cu fundal necesare pentru a li se permită să ia testul de certificare PCP. Departamentul oferă, de asemenea, un minor în finanțe pentru studenții non-business. Fiecare domeniu de specializare prevede pregătire pentru o varietate de oportunități de angajare sau servește ca bază pentru studii postuniversitare. Electives sunt disponibile pentru a pregăti studenții calificați pentru posturi care necesită competențe în analiza financiară, atât în ​​sectorul privat și public ale economiei.

De asemenea, situat în departamentul sunt Centrul pentru Educație Economică, Centrul pentru Drept Bancar și Financiar, precum și Centrul de Planificare Financiară. Centrul pentru Educație Economică oferă materiale și ajutor pentru sistemele școlare zonă în care încorporează economie în K-12 curriculum. Centrul de Bănci și finanțe la Universitatea de Stat Murray este dedicat deservesc medico actuale și viitoare de servicii financiare prin dezvoltarea și menținerea relațiilor strânse între USM și instituțiile financiare din zona, precum și prin dezvoltarea de stagiu și a oportunităților de muncă permanente disponibile pentru studenții USM. Noul Centru de pentru Planificare Financiară pregătește aspiră Certificat Financial Planner pentru examenul de certificare într-un program on-line de nouă luni.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Murray State University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019