De licență în informatică

Murray State University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

De licență în informatică

Murray State University

Licențiat în Informatică

Accentul aici este pe calcul științific și de rezolvare a problemelor. Elevii dezvolta forte in programare - capacitatea de a instrui calculatoare - astfel încât mașinile (nu neapărat persoane) sunt mai productivi. Elevii explora tehnici pentru a face dispozitivele hardware (calculatoare, roboți etc) realizează sarcini pe care nu am mai făcut înainte, dar au fost mereu capable.These pot fi noi modalități de reprezentare sau de transfer de date de la o sursă la alta, montarea mai multe date în mai puțin spațiu, criptarea datelor etc

Elevii trebuie să aleagă între o "mare" și o "zonă". Pur și simplu pune, un "mare", cere să declare un domeniu minor de studiu sau de un al doilea mare. Un minor este, de obicei, un grup bine ordonată de 7-8 cursuri care pot avea să fie luate în ordinea corectă. Un "domeniu", nu are nevoie de un minor. În acest caz va trebui cameră pentru 4-5 electives care trebuie să fie luate cu aprobarea de consilier dumneavoastră.

Alternative tipice pentru minori includ matematica, Business, Information Systems Computer. Dar există o mulțime de a alege de la. Trebuie avut grijă să respecte ordinea în care aceste cursuri trebuie să fie luate. Elevii nu își pot permite să amâne deciziile de până la anul lor de seniori, deoarece acestea nu pot fi în măsură pentru a obține toate clasele necesare pentru a finaliza minorului într-un semestru sau două. Vă rugăm să consultați un consilier în cadrul programului Minor.

Opțiunea majoră este deosebit de atractiv pentru studenții care provin din spate de un al doilea grad. Astfel studenții trebuie să completeze un contract de grad separat, care va îndeplini cerințele programului de Informatică complet. Va rugam sa consultati cu președintele departamentului.

Competențele de bază: Programare, proiectare baze de date, SQL, de calcul mobile, sisteme de operare, design algoritm, inginerie software.

Angajatorii tipice: Producătorii de sisteme de apărare anti-rachetă (de implementare și de control), sisteme de control (proiectarea masini CN), sisteme de operare, software-ul de detectare de la distanță, aplicații aerospațiale Robotica, programare de joc și multe altele. În ultima vreme există o mulțime de interes pentru majors informatică în industria de software în creștere în Biologie numit bioinformatica.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Murray, Kentucky
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Murray, Kentucky
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala