Citește Descrierea Oficială

O diplomă în inginerie electrică pregătește pe elevi să dezvolte soluții la problemele urgente în domenii precum energie, comunicații, calcul și rețele.

Inginerii electrice de lucru cu câmpurile electromagnetice și energia electrică pentru utilizarea în comunicațiile, aplicațiile biotehnologiei și circuite electronice. Nucleul de inginerie electrică este capacitatea de a lucra cu senzori, dobândi date, comunica electronic, semnale de proces și informații, sisteme complexe de model, și să integreze diferite surse de energie în sisteme distribuite.

Domenii de accent

Aveți posibilitatea de a alege să urmeze gradul dumneavoastră inginerie electrică, cu un accent în fiecare energiei regenerabile sau inginerie biomedicala.

Regenerabile de energie: Elevii care urmăresc acest accent iau aceleași cursuri necesare ca toate celelalte specializări de inginerie electrică, dar se concentrează pe teme legate de energie pentru electives lor an senior tehnice.

Inginerie biomedicala: Elevii care urmăresc acest accent sunt obligate să ia trei cursuri introductive suplimentare în biologie și chimie, dar au mai puține cerințe opționale tehnice, care trebuie să includă cursuri in biochimie si inginerie biomedicala.

Program de grad de licență se concentrează pe oferirea de adâncime studenți a cunoștințelor, lățimea de cunoștințe și profesionalism.

Absolvenții noștri sunt capabili să aplice cunoștințele de specialitate în practica sau studiul avansat de inginerie electrică, inclusiv principii științifice, de analiză riguroasă și design creativ.

În plus, absolvenții dezvolta o gamă largă de cunoștințe, inclusiv informații cu privire la cele mai importante probleme actuale în inginerie electrică, pentru o carieră productive în sectorul public sau privat, ori pentru exercitarea universitare.

În cele din urmă, absolvenții noștri sunt capabili să comunice în mod clar și de a lucra în echipe etic într-un mediu modern complex. Absolvenții vor angaja în procesul de învățare pe tot parcursul vieții pentru a se adapta la schimbări în cerințele profesiei lor.

Cerințe

În plus față de cerințele curriculum bază, student la inginerie electrică ia cursuri în comunicare inginerie, matematica si stiinta, si stiinta de inginerie și design.

Elevii să completeze, de asemenea, cerințele tehnice electiva, de obicei în cursul anului senior. Electives vă permit să se concentreze pe subiecte care trebuie să interes, dar toți elevii au cel puțin un curs de următoarele cinci domenii elective:

 • comunicare
 • Control
 • electronică
 • Electromagnetice
 • Putere

În plus, elevii pot lua opționale în calculatoare, deși acest lucru nu este necesar.

Domenii de accent

Dacă alegeți să completeze o zonă de accent, fie inginerie biomedicala sau de energie regenerabilă, este posibil să aveți cerințe elective tehnice alternative. Vezi Catalogul Curs pentru clasele elective specifice.

Capstone cerință

Ca seniori, toate specializările de inginerie electrică ia două clase Capstone care acestea se aplică cunoștințele acumulate pe parcursul programului de gradul lor față de proiectarea și crearea unui proiect de inginerie electrica industria relevantă.

Credit pentru stagii

Până la trei unități de credit stagiu pot fi aplicate față de gradul.

Opțiuni de carieră

Inginerii electrice purta multe pălării astăzi, datorită gamei largi de domenii care apelează la expertiza lor. Cu comunicații, computere, rețele și sisteme de joacă roluri cheie în operațiunile practic, toate companiile, inginerii electrice sunt critice pentru menținerea și dezvoltarea sistemelor care susțin societatea noastră.

Oportunități de carieră pentru ingineri electrice includ locuri de muncă, cum ar fi următoarele:

 • Proiectarea echipamentelor de comunicații
 • Generarea de energie electrică și de distribuție
 • electronică
 • Sisteme de prelucrare a imaginii și de semnalizare
 • Design Instrumentation
 • Proiectare și dezvoltare a surselor regenerabile de energie
 • Design optic și sistem laser
 • Design Robotica
 • Design senzor

În plus, inginerii electrice se bucură, în general, potențialul de câștig solid. Majors de inginerie electrică a avut venituri medii de 85.000 dolari in 2011, potrivit unui raport de la Centrul de Georgetown University pe educație și forța de muncă, ceea ce le face unul dintre majors top-câștigului salarial pentru titularii de studii de licență.

Program predat în:
Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la University of Nevada, Reno »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date