Citește Descrierea Oficială

de licență în matematică

Colectarea și interpretarea datelor la o agenție guvernamentală sau într-un departament de cercetare și dezvoltare. Gestionați finanțele unei corporații majore. Devino un profesor sau un profesor de colegiu și insufla elevilor o pasiune pentru învățare, numerele și de gândire analitică. Matematica este un fundament pentru mai multe tipuri de cariere. Ca un mare matematică la BVU, va avea acces la o varietate de cursuri provocatoare, care vă va permite să ascuți abilitățile analitice și de rezolvare a problemelor și de a înțelege mai bine lumea prin procedee cantitative.

Programul matematică la BVU încurajează colaborarea și de aplicare a cunoștințelor. Ca parte a studiilor, va fi expus la cursuri riguroase, desfășura activități de cercetare matematică, și de a lucra alături de facultate expert care se angajează să predare și succesul elevilor. Elevii Matematică rafina și abilitățile lor prin participarea la stagii de vară râvnit la instituții importante de cercetare. Studiind matematica la BVU vă va oferi un avantaj competitiv în multe domenii. Un grad matematică, puteți oferi, de asemenea, o bază solidă pentru continuarea studiilor în matematică sau într-o varietate de alte discipline.

Facilități

Estelle Siebens Science Center este o clădire de 70.000 de metri patrati, cu 18 laboratoare și trei domenii de cercetare. Ca un student matematică, veti avea acces regulat la Laboratorul Matematică. Laboratorul - care a fost proiectat în mod special de BVU matematică facultate - dispune de trei ziduri de aproape tabla podea până în tavan și este un loc ideal pentru colaborare, rezolvarea problemelor și elaborarea teoreme.

Vezi 9 mai multe cursuri de la Buena Vista University (BVU) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019